När paret ska avge sina löften sker det pinsamma – som får hela kyrkan att brista ut i skratt

Ett bröllop brukar räknas som en av de viktigaste dagarna i livet och man har ofta planerat allt in i minsta detalj.

Men det är omöjligt att förutse allt som kan hända, något som de här paret verkligen får uppleva.

Precis när de ska dela sitt livs viktigaste ögonblick och lova att älska varandra i nöd och lust, händer något helt oväntat. Själv kan jag knappt sluta skratta efter att ha kollat på klippet.

Det här klippet har setts över 19 miljoner gånger och det verkar som att skrattet fortsätter att smitta av sig. Och egentligen kunde nog brudparet inte önskat sig ett bättre omen, då man ofta säger att skratt är nyckeln till ett långt och lyckligt äktenskap.

 

Stjäl fokus

Parets best man tappar plötsligt byxorna och efter det verkar ingen kunna hålla sig allvarlig längre – och hela kyrkan tappar det fullständigt. Och även om det som händer kanske stjäl fokus från brudparets stora stund, så kommer det här garanterat bli en extra minnesvärd bröllopsceremoni för alla närvarande, som de knappast kommer att glömma i första taget.

 

Att hålla sig för skratt när man verkligen inte får brista ut i gapskratt kan nog vara bland det svåraste som finns. Ibland räcker det med att bara möta någons blick för att det ska vara kört. Dela om du känner igen känslan!