Nervös tonåring klipper sig själv och genomgår drastisk förvandling

Det kan många gånger vara frestande att testa en ny stil – men om man väl har hittat något som man känner sig bekväm med så kanske det är svårt att ta det där sista steget och genomgå en förvandling.

Det gör att tonårstjejen Shelbys beslut framstår som än mer modigt. Efter att ha sparat ut sitt långa, bruna hår i flera års tid bestämde hon sig nämligen inte bara för att det var dags för något nytt – utan också för att det var dags att göra det ordentligt… och för att hon skulle göra det alldeles själv!

Utan någon professionell rådgivning över huvud taget, till och med utan någon vän eller bekant som kunde hjälpa till, plockade hon fram saxen och satte på videokameran för att låta hela världen ta del av förvandlingen.

Med nervös hand lät hon sakta men säkert hårsvallet falla till marken och i slutet åkte dessutom rakapparaten fram en sväng. Efter ytterligare finputsning med färgning och detaljer var hon så redo att möta sitt nya jag – och det modiga beslutet mynnade ut i ett vackert slutresultat.

Klippet har setts av hundratusentals människor och Shelby möts genomgående av kommentarer som talar om hur modig och vacker hon är. Kolla in förvandlingen du också!

Så modigt – och så vacker du blev, Shelby! Gilla gärna om du också tycker att tonårstjejen blev urtjusig i sin nya look.