Nervösa 2-åringen glömmer stegen – då kommer pappan till undsättning

I föräldrarollen ingår alla tänkbara och otänkbara saker. Förutom mat, disk och allt det där praktiska som ska skötas följer också ett ansvar att uppfostra en god medmänniska. Det där vet de flesta mammor och pappor på förhand, men längs vägen kan också de mest oväntade uppgifter dyka upp.

Exempelvis att agera balett-instruktör – vilket den här pappan fick erfara.

Ace Heart, en pappa från Kentucky, USA, är numera världsberömd. Anledningen? Ett klipp där han mot alla odds får agera balettinstruktör åt sin 2-åriga dotter.

Under baletten tänkte pappa Ace att han kunde sitta i lugn och ro framför scenen och bevittna sin dotter ha kul på scenen med koreografin som de hade tränat på. Men en sekund av osäkerhet hos dottern gjorde Ace orolig, så han bestämde sig för att ställa sig uppe på scenen så att hans dotter kunde känna sig trygg, och för att få henne att minnas dansen de tränat på.

Resultatet blev inget annat än ren och skär succé. Nu har hundratusentals skrattat gott åt pappans hjärtevärmande initiativ för sin älskade dotter. Han själv tar det hela med ro och konstaterar bara kort och gott: ”Jag vet inte ens hur jag ska reagera, för mig, alla som känner mig, vet att det är bara att vara mig själv, att vara förälder. Jag gör det varje dag. Det är ingenting ovanligt med det.”

Kolla in det hjärtevärmande ögonblicket i videon här nedanför.

Det må ha varit en självklarhet för pappa Ace, men jag tycker ändå att hans hjälpande hand till sin dotter förtjänar alla likes som går att hitta. Så här ska en förälder agera för sina barn!