Nörden är ”för ful” för sin modelltjej – men ingen var beredd på osannolika förvandlingen

Det sägs att motsatser dras till varandra. Under flera år var Brandon och Clara Belle det ultimata beviset på att detta stämmer. Hon jobbar som modell och är alltid glamouröst klädd från topp till tå, han har ett stort ovårdat skägg och går oftast i t-shirt.

Clara Belle älskade sin pojkvän trots hans ovårdade yttre. Men när chansen till en make over i TV-programmet Rachel Ray kom upp blev hon ändå glatt överraskad.

Med hjälp av stjärn-stylisten Gretta Monahan fick Brandon en helt ny look – och vilken makalös förvandling det blev. Clara Belle kan bara stå och gapa i publiken när hon ser resultatet. Och hon skulle få en ännu större överraskning.

Man skulle kunna tro att Brandon var osäker på sig själv, men i videon nedan ser man att han tvärtom har bra självförtroende. Han medger ändå att paret får gliringar på stan och att en make over behövs.

Inte ens Brandon själv kan tro sina ögon när han springer ut på scenen efter omvandlingen. Helt mållös står han bara och tar emot publikens ovationer som aldrig verkar ta slut.

Men det är inte slut här – när Brandon slutligen får tillbaka talförmågan samlar han ihop sig och avslöjar den egentliga anledningen till att paret är där.

Dela gärna detta med dina vänner om du också älskar Brandons otroliga förvandling.