Pappan ser att någon skrivit på notan – sedan upptäcker han att det handlar om döde sonen

Vad som är en liten gest för någon kan vara ovärderlig för andra, därför bör vi alltid  utgå från att vara snälla och hjälpsamma mot andra. Vi vet aldrig vad främlingen vi möter har gått igenom.

Efter det tvåbarnspappan Dan var med om finns det inga tvivel om att det fortfarande finns människor som är snälla mot främlingar utan att få något tillbaka. Den här händelsen gör mig mer berörd än något annat.

Det var under fars dag förra året som tvåbarnspappan Dan och hans fru Maxi var ute på restaurang med sina två små döttrar, Harper och Harlow. Precis när Dan skulle betala notan fick han se att någon redan betalat den, och lämnat en skriftlig hälsning på den.

 

”De är inte små så länge”

”Njut av tiden med era barn, de är inte små så länge. Vänlig hälsningar från familjen mitt emot er. Gud välsigne er”, löd texten på lappen. Dan blev rörd. Dessvärre fick han inte chans att tacka familjen, då de lämnat restaurangen.

Facebook/Maxi Cortez

 

Visste inte att de förlorat en son

Vad de vänliga främlingarna inte kände till var att Dan och Maxi egentligen var föräldrar till trillingar, men sonen hade dött två veckor efter födseln. Just därför träffade den här lappen rakt i hjärtat på Dan och hans fru.

 

Facebook/Maxi Cortez

 

Efter den stora sorg som paret gått igenom så betydde främlingarnas ord mycket, särskilt då högtidsdagar som fars dag alltid gör dem extra påminda om saknaden.

 

Vill hitta främlingarna för att tacka dem

Då Dan och hans fru vill tacka främlingarna för deras fina gest har de gjort ett försök genom Facebook, där Maxi skriver:
”Jag hoppas att det här inlägget når er, så att ni en dag förstår att vad som verkade vara en liten gest för er, gjorde det mycket enklare att fira min älskade makes fars dag”.

 

Håll aldrig tillbaka på en fin gest, det enda som kan hända är att du gör någon gladare. Dela gärna för att sprida budskapet och hjälpa paret att hitta främlingarna.