Nu gratulerar vi 103-åriga bloggaren Dagny som utsetts till årets senior.

103-åriga Dagny ”Bojan” Carlsson blev rikskändis efter att hon medverkat i dokumentären Livet börjar vid hundra. Där berättade hon om sin blogg som i dag har haft över en miljon besökare. Dagnys härliga personlighet och osvikliga livsglädje gick rakt genom rutan – och nu har tidningen Senioren gett henne hedersutmärkelsen årets senior.  

En stor del av priset tillskriver Dagny hennes bloggande. I skrivande stund har över 1 miljon människor besökt Dagnys blogg där hon skriver om allt mellan himmel och jord. Ett bloggande som började vid 93 års ålder när hon fick sin första dator.

Efter dokumentären Livet börjar vid hundra har 103-åriga Dagny blivit en inspirationskälla för alla äldre människor i Sverige. Och nu har hon också tilldelats hedersutmärkelsen årets senior av tidningen Senioren. På frågan om varför hon fått priset svarar Dagny på sitt sedvanligt charmiga sätt.
– För att jag är så gammal. De tror inte att gamla människor kan någonting. Det är ingen som förväntar sig något av en som är så gammal som jag, säger Dagny till Senioren.

Här kan ni besöka Dagnys populära blogg.

Stort grattis till utmärkelsen, Dagny! Du är en stor inspirationskälla för oss alla. Gilla gärna om du också vill gratulera Dagny till utmärkelsen årets senior!

Bildkälla

dagnyn