Nu vill Sandra varna andra för den obehagliga upptäckten hon gjorde i skogen.

Sandra Eriksson och hennes man Joakim var ute på en nedlagd crossbana, som numera är ett motionsspår, strax utanför Stockholm i måndags. Hon promenerade och han körde runt på sin cross, när Sandra plötsligt gjorde en läskig upptäckt. Någon hade satt upp en tjock, vass taggtråd mellan två träd – och Joakim kom farande i hög fart rakt mot dödsfällan.

Eftersom 25-åriga Sandra hann se taggtråden i tid kunde hon gestikulera till sin man så att han som tur var bromsade in. Men taggtråden kunde alltså lika gärna ha träffat Joakims hals – och då hade det kunnat slutat illa.

Så här skriver Sandra i ett Facebook-inlägg som redan fått flera hundra delningar:

”På riktigt!? Till alla er som inte tycker de är okej att köra cross osv för de skrämmer djur och allt va fan de är! O då tycker ni inte att detta skadar en människa? Eller rättare sagt detta kan ta livet av en person som kommer på en cross/enduro! O dessutom skadar detta väl för fan djuren oxå?! Inte bara ett snöre de är tagg o två tjocka metalltrådar!! Hade inte vi upptäckt detta kunde denna dag slutat illa för min man och mina barns pappa!!! URSH!!”

cross1

Bildkälla: Sandra Sofie Eriksson (Facebook)

cross2

Paret har, förutom att varna andra och uppmana att dela vidare, också polisanmält händelsen. Sandra tror att tråden är uppsatt av personer som stör sig på oljudet från personer som åker cross på den numera nedlagda crossbanan.

– Man kan tycka vad man vill om crossåkning, men att utsätta personer för en sådan här fara är så mycket hål i huvudet alltså. Det är bara dåligt, säger Sandra Eriksson till Expressen.

På riktigt ?! till er alla som inte tycker de är okej att köra cross osv för de skrämmer djur o allt va fan de är ! O…

Publicerat av Sandra Sofie Eriksson den 25 januari 2016

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna