Nyfödda tvillingen har bara 11 dagar att leva – nu berörs en hel värld av gripande bilderna på barnen

Lyndsay och Matthew var i 23:e graviditetsveckan när läkarna gav dem beskedet som ingen förälder vill ha: Sonen i magen hade allvarliga hjärtproblem och skulle antagligen bli dödfödd.

Paret hade kämpat länge för att få barn och väntade nu tvillingar, en pojke och en flicka. Nyheten om sonens hjärtproblem tog hårt på familjen.

Men han skulle visa sig vara en riktig kämpe. 

I december förra året föddes William och hans syster Reagan. Båda två klarade förlossningen mot alla odds. Men även om pojken såg frisk ut slog inte hans hjärta som det skulle. Läkarna trodde att han skulle överleva i någon vecka och det fanns ingenting de kunde göra för att hjälpa honom. 

Föräldrarna var förkrossade av sorg, men bestämde sig för att försöka göra så mycket som möjligt med tiden de fick tillsammmans med sin son.

Youtube/CNN

De ville föreviga tiden med William och bestämde sig för att låta fotografen Lindsey Brown ta bilder av familjen tillsammans.

– Det var en bitterljuv känsla när jag var där. De såg och betedde sig helt exemplariskt. Du kunde inte ana att något var fel med ”Will”, säger Lindsey Brown till CNN.

Youtube/CNN

Bilderna blev väldigt fina och man kan verkligen se hur mycket kärlek det finns i den här familjen. Pappa Matthew säger till WTVG att dagarna med William var ”de 11 lyckligaste dagarna i livet” och tack vara bilderna kommer familjen kunna titta tillbaka på den lyckliga tiden.

Youtube/CNN

Bara några dagar efter fotograferingen somnade William in. Han gick bort alldeles för tidigt, men familjen är oerhört glada för tiden de fick med honom. 

– Att veta att de kommer kunna titta tillbaka på de här bilderna hela livet, och en dag kunna visa dem för Reagan, värmer mitt hjärta mer än jag kan sätta ord på, säger fotografen Lindsey Brown.

Youtube/CNN

Vilka vackra bilder! Det är så orättvist när barn föds så här sjuka, men jag är glad att föräldrarna fick 11 dagar med honom. 

Vila i frid lilla William.

Publicerad av Newsner familj