Nyfött barn hör sin pappas röst och spricker upp i ett stort leende – nu skickar vi kärlek till denna familj

Många människor vet inte att bebisar kan höra allting när de fortfarande ligger i i livmodern, redan som 16 veckor gammal. Bebisar lyssnar inte bara utan reagerar på alla ljud som hörs runtomkring dem.

Detta är inte bara en teori, två föräldrar i Brasilien har upplevt och sett det med egna ögon när de ser reaktionen på deras nyfödda dotter när hon hör din pappas röst, skriver to La República. 

Flávio Dantas från Rio de Janeiro var lycklig inför att snart bli pappa. När hans flickvän Tarsila Batista blev gravid kunde hon inte ha varit lyckligare.

Flavio brukade tala med sin lilla dotter när hon fortfarande i sin mammas livmoder, skriver sonoticiaboa.

Cinco meses de muito amor… ❤️

Posted by Tarsila Rosa on Saturday, 30 March 2019

Varje morgon när han gick till arbetet passade han på att få en pratstund med sin dotter och hans flickvän, när de plötsligt upptäckte hur deras dotter rörde sig mycket när hon hörde hans röst.

De trodde att deras dotter älskade att höra sin fars röst och kände igen honom varje gång han talade med henne.

Men testet kom först efter förlossningen för att se om det stämde. Flavio lutade sig mot sin lilla dotter och sa ett par ord. Automatiskt när hon hörde hans röst, sken hon upp med ett stort leende.

E é esse momento que a gente esquece toda a dor e foca no sorriso mais sincero de todos… Nasceu minha princesa em…

Posted by Tarsila Rosa on Monday, 12 August 2019

Den hjärtvärmande bilden på denna fina bebis och hennes pappa har blivit viral. Det uttrycker så mycket lycka så att jag inte kan hålla ögonen borta från henne. Tror du mig inte? Dela bilden så att den också skiner upp din dag!