Okänd man kidnappar bebisen – då agerar 8-åriga systern blixtsnabbt

De största och modigaste hjältarna är ibland de minsta. 

Det fick mannen som försökte kidnappa 22 månader gamla Owen känna på.

Kidnapparen försökte fly med den lilla pojken – men vad han då inte visste var att den åttaåriga storasystern Delicia hade andra planer.

Det såg ut att vara en vanlig dag för de tre syskonen Brenden, Delicia och deras yngsta syskon, 22 månader gamla Owen när de lekte i lekparken nära deras barnvakts hus. Men snart skulle deras dag förvandlas till en mardröm. Från ingenstans kom en man, tog lilla Owen från sin barnvagn och sprang från platsen. 

Bildkälla: Skärmdump/USA Today

Syskonparet insåg direkt vad som hade hänt – någon hade precis försökt röva bort deras lillebror. Men istället för att drabbas av panik förstod Delicia och Brenden vad de behövde göra. Jakten på kidnapparen kunde börja – och de agerade blixtsnabbt 

Bildkälla: Skärmdump/USA Today

Delicia och Brenden sprang efter och skrek så högt de kunde efter hjälp. En förbipasserande kvinna hörde ropen och två tonårspojkar kom till undsättning. Kidnapparen blev så pass skrämd att han lämnade Owen på en parkeringsplats i närheten och flydde från platsen. Owen var åter tillbaka i säkerhet – allt tack vare sina modiga syskon som vägrade ge uppp jakten.  

Bildkälla: Skärmdump/USA Today

Solskenshistorian uppmärksammades av en privatperson som valde att belöna Brenden och Delicia med 900 kronor för deras hjälteinsatser. 
Det syskonen gör för att rädda sin lillebror är verkligen helt otroligt. Två unga, men väldigt modiga superhjältar!

Dela gärna artikeln för att hylla de unga superhjältarna!