Oskiljaktiga under uppväxten på barnhem – deras återförening berör hela nätet

Tänk er att inte ha några föräldrar. Att inte ha en varm famn att krypa upp i – att inte känna sig älskad. Tänk er att som barn känna så – och sedan träffa sin bästa vän. En sån där vän som du gör allt tillsammans med. Ni är oskiljaktiga, och tillsammans tar ni er an alla utmaningar som står framför er. Ni vet att allting kommer att ordna sig, så länge ni har varandra.

Den känslan hade 4-åriga Hannah och 3-åriga Dawson. De var båda föräldralösa och växte upp på ett barnhem i Changsha, södra Kina. Där blev de oskiljaktiga och gjorde allting tillsammans.

Allting förändrades när Hannah för 1 år sedan adopterades av Sharon och Andy Sykes i USA –  och Dawson blev kvar på barnhemmet i Kina. Det berättar People.

Men tack vare Hannahs mamma Sharon har de nu återförenats och ögonblicket när de möts på flygplatsen får hela internet att fälla en tår av lycka.

Anledningen till att Hannah och Dawson nu åter kommer att vara oskiljaktiga är Hannahs mamma Sharon. Vid adoptionen fick hon veta att hennes dotter hade sin bästa vän på barnhemmet, och att han blev kvar där. Hon kunde inte sluta tänka på det. Hon visste att hon var tvungen att hitta en familj till honom för att få ro i hjärtat – och för hennes dotters skull.

Dawson lider dessutom av en ovanlig sjukdom, som kräver regelbunden vård, och därför kände hon extra mycket för pojken.

Till sist hittade Sharon en familj; Amy och Christopher Clary. De bodde i samma stad som Hannahs familj och det betydde naturligtvis något alldeles extra. 11 månader senare blev alla papper klara – och återföreningen på flygplatsen i Dallas lämnar ingen oberörd.

– De kallar varandra bror och syster. Och nu när Hannah bor så nära kan de alltid luta sig mot varandra, säger Dawsons mamma Amy till People.

Kolla in den oslagbara återföreningen här nedanför.

Den här återföreningen var för mig ett riktigt glädjepiller. Det gjorde verkligen min dag! Dela gärna om du vill att fler ska få ta del av denna oslagbara återförening och påminnas om att världen trots allt kan vara en magisk plats full av kärlek och lycka.