På två minuter visar den här mamman och filmen vad som verkligen betyder något

När man säger att familjen är viktigast tror jag att de flesta verkligen håller med. Trots detta är det enkelt att ta sina familjemedlemmar för givet. Kanske särskilt som son eller dotter, då man ofta skapar en egen familj eller karriär som tar upp mycket tid och till viss del försummar sina föräldrar.

Därför är den här filmen så viktig.

Filmen är egentligen en reklam för ett asiatiskt företag, men budskapet är så viktigt att alla borde se den oavsett. I filmen så sitter några mammor och fikar när de börjar prata om sina barn. Ganska fort börjar de skryta om att de är för framgångsrika för att ha tid med sina föräldrar.

Man förstår att som förälder är man givetvis väldigt stolt över sina barn. Men filmen ska också visa något som är mycket viktigare än arbete – nämligen familjen. Jag kommer inte avslöja vad som händer, då det förstör budskapet något.

Det är viktigt att se hela filmen för att förstå vad som betyder något. Som son blev jag i alla fall väldigt gripen, men jag tror att den är lika viktig för alla.

Jag var nog inte ensam om att bli tårögd av den här filmen. Den är både vacker och tänkvärd på samma gång. Ibland så glömmer vi bort våra äldre och vad de betyder för oss. Därför tror jag att många skulle må bra av att få se den här filmen, särskilt i juletider.

Dela gärna vidare den här tänkvärda filmen. För ingen ska behöva vara ensam i jul.