På ultraljudet ser det ut som bebisen blåser en bubbla. När läkaren upptäcker detta ställs mamman inför ett avgörande val.

Bilden på ultraljudet skakade om den gravida mammans värld. Beskedet knäckte henne och läkarna var uppgivna. Det mamman väljer att göra då förändrar allt.

Tammy Gonzales från Miami, USA, var gravid i 17:e veckan när hon besökte läkaren för att göra ett ultraljud. Bilden på bebisen i hennes mage chockade alla; det såg ut som att den blåste en bubbla med munnen. Bubblan var i själva verket en sällsynt tumör som kallas för teratom. Läkarna gav Tammy två alternativ: Antingen gör du abort eftersom risken var så stor att barnet skulle vara dödfött eller gör vi en operation som aldrig tidigare genomförts.

Bildkälla: Twitter.

baby1

Tammy ser aldrig abort som ett alternativ. Hon vill göra allt som går för att rädda barnet. Två veckor efter hon beslutat sig för att genomföra operationen är det dags. Genom ett litet snitt i hennes mage ska läkarna ta bort tumören med ett närmast minimalt laserinstrument.

Bildkälla: Youtube.

baby2

5 månader senare föds Tammys dotter Leyna. Frisk och kry som en nötkärna! Tammy kunde inte tacka det medicinska teamet tillräckligt mycket. Tack vare deras unika ingrepp gick allting bra för familjen Gonzales och lilla Leyna.
– Hon mår hur bra som helst. Det enda hon har är ett litet ärr vid munnen, men hon pratar och dricker som vanligt. Hon är vårt lilla mirakelbarn, säger mamma Tammy.

baby3

Underbart att det slutade lyckligt! Blev du lika berörd som jag av den här historien? Då kan du dela vidare den till alla dina vänner på knappen här nedanför.
Publicerad av Newsner familj, gilla gärna