Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Pappa är barnvakt åt ”barnbarnet” och dokumenterar deras underbara dag tillsammans.

Många av oss har haft turen att ha mer än en bra, manlig förebild i våra liv. Det kan vara en farbror, en farfar eller kanske en storebror. Men få människor brukar spela en större roll i livet än vår kära gamla pappa. Och som ett ytterligare bevis på att de flesta pappor är fantastiska behöver vi inte gå längre än till denna underbara historia nedan. Det hela började med en mycket enkel begäran från 9-åriga Joselyn. Den lilla flickan, som inte hade ingen aning om att hennes pappa skulle tänka ett varv extra när hon frågade honom en liten tjänst, blev nog minst sagt glad när hon såg resultatet. 9-åriga Joselyn ville nämligen väldigt gärna att hennes pappa skulle vara barnvakt åt hennes docka Abbie. Joselyn ser Abbie som sin egen bebis och hon ville att hennes ”dotter” skulle få tillbringa en dag med ”morfar”. Pappan, som jobbar som lastbilschaufför, tog förstås uppgiften på fullaste allvar…

mccain
Facebook

Allt började när 9-åriga Joselyn bad sin pappa att sitta barnvakt åt sitt ”barnbarn”, Joselyn’s favoritdocka, Abbie. Tydligen hade Abbie berättat för Joselyn att hon väldigt gärna skulle vilja spendera en dag med morfar i hans lastbil och få hänga med honom på jobbet.

mcain1
Facebook

På morgonen, när pappan gjorde sig redo för arbetet, var Joselyn noga med att påminna honom om hans extra uppgift för dagen. Plikttroget plockade pappan upp Abbie, en blond docka, och förberedde sig inför den stora dagen. Han tänkte inte göra sin dotter besviken.

mcain1
Facebook

I stället för slänga dockan i lastbilshytten och ignorera uppdraget, bestämde han sig för dokumentera varje timme av Abbie’s spännande dag på jobbet. Han började med att köpa en korv och en Coca-cola till barnbarnet, så att Abbie verkligen skulle trivas.

paus1
Facebook

På lunchpausen tog pappan med Abbie så att hon fick spendera lite tid med sin gammelmorfar. Joselyn’s farfar arbetar tillsammans med sin son på familjens lastbilsföretag och ville förstås och träffa sitt nya barnbarn. Han var mer än villig att ta en rast för att umgås med Abbie.

”Han älskar verkligen sitt barnbarn”, skriver pappan på företagets Facebook-sida.

abbie2
Facebook
 

Läs mer om...