Pappa dränkte sin son i svenska turistparadiset – för att hämnas på frun som festade

En man misstänks för mord på sitt eget barn, efter att polisen hittat en barnvagn med ett spädbarns kropp i utkörd i vattnet i turistparadiset Pattaya.

Polisen misstänker att pappan gjort det för att han blev arg på frun som var ute och festade.

– När vi undersökte kroppen såg vi att det vänstra benet var knutet till en barnvagn. Men vi hittade inga tecken på kroppsskador, säger thailändske polisen Colonel Piyapong Ensarn till Daily Mail.

Ett barnmord skakar det thailändska paradiset Pattaya.

Det var en båtkapten som upptäckte något ovanligt som låg och flöt i vattnet. Vid en närmare titt såg han att det var ett barns kropp, varpå han genast larmade polisen.

Barnet, som var ett år gammalt, var knutet till en barnvagn, och vid undersökningen konstaterade man att barnet varit dött i två till tre dagar innan det hittades i vattnet.

Foto: Pixabay

Pappan erkände vad som hänt

Polisen riktade genast misstankarna mot pappan, en jordansk turist som var där på semester med barnet och frun. Enligt Daily Mail ska frun velat gå ut och festa, vilket gjort maken arg och hämndlysten.

Pappan kunde gripas på en flygplats i Bangkok under tisdagskvällen, då han försökte fly landet. Han har nu erkänt dådet.

– Han erkände till att ha dödat sin son genom att knyta honom till en barnvagn och knuffa honom i vattnet, säger thailändske polisen Colonel Piyapong Ensarn till Daily Mail.