Pappa hittar kuvert i handskfacket i dotterns bil – budskapet i brevet får honom att agera omedelbart

Att bli pappa kan ta fram en orolighet i kroppen som man aldrig upplevt förut. Ögonblicket när ditt barn föds förändras något inom dig; man känner att man måste skydda och vägleda dem och försäkra sig om deras trygghet.

Det är en tjänst som aldrig lämnar en, trots hur gammal ens son eller dotter blir. När Kevin Duke köpte en begagnad bil till sin dotters 16-års dag, ville han försäkra sig om att allt fungerade som det skulle.

 

Det var när Kevin Duke sökte igenom den nyligen köpta bilen som han öppnade handskfacket och hittade ett kuvert. Kuvertet hade han nämligen inte upptäckt innan när han genomförde köpet. Inuti fanns ett brev som skakade om Kevins hjärta.

Under gummimattan låg ett kuvert

Handskfacket hade Kevin öppnat flertalet gånger och inte sett något kuvert. Men den här gången såg han något märkligt.

Kevin Duke och hans dotter Jade. Foto: Youtube

”Den här gången såg jag en gummimatta i botten på handskfacket och av någon anledning, drog jag ut den”, sa han.

En speciell bil

Där låg kuvertet. ”Ny bilägare – viktig info inuti” stod det på. Nyfiken som han var, öppnade Kevin kuvertet och började att läsa. Brevet avslöjade att förra ägares dotter hade haft bilen, som ville imponera med argumenten för varför man skulle köpa bilen. Det var inte bara en vanlig gammal bil.

Brevet var skrivet av en kvinna som heter Sabrina:

”Jag ville bara att du skulle veta vilken speciell bil du har köpt. Den här bilen tillhörde min mamma.”

Gått bort i en brand

Sabrina fortsatte förklara att hennes mamma hade gått bort i en husbrand tillsammans med Sabrinas 6-åriga dotter och hennes moster.

”Sista gången min mamma körde den här bilen var den dagen hon lämnade oss. Hon och min dotter var ute och shoppade och gick till frisören. Den här bilen innehåller många minnen för mig. Mitt hem och allt annat är borta, den här bilen är allt jag har kvar som går att vidröra.”

Behövde tyvärr sälja bilen

Tyvärr behövde Sabrina sälja bilen på grund av ett missförstånd med pappersarbetet som gjort att bilen inte betalades av försäkringen.

”Det är väldigt sorgligt att jag har förlorat min familj, mitt hem och nu den sista länken jag har med min mamma och barn genom något jag själv inte har orsakat.”

Posted by Kevin Duke on Thursday, 2 February 2017

”Jag hoppas att den här bilen är det bästa du har ägt. Jag hoppas att den håller i mer än 100 år. Jag hoppas att baksätet är fyllt av barn, leksaker och olika grejer. Min familj fyllde den här bilen med massor av kärlek och andra kladdiga saker. Vi gjorde många åkturer, strömmade 80 tals- och country musik och vevade ner fönstren”

”Jag har bytt fler blöjor i baksätet än jag kan räkna mig till. Det finns förmodligen en klubba eller krita gömd någonstans som tillhörde mitt barn. Kanske en hel kycklingnugget.”

”Jag vet inte om du kommer att märka det, men det kan vara en smutsig fläck på instrumentbrädan. Min dotter och jag brukade låtsas att vi var på äventyr och medan vi satt där på parkeringen hade hon alltid sina fötter uppe där. Bucklan på den bakre sidan på förarens sida och bucklan på passagerarsidan är från när min dotter lärde sig att cykla… och krascha… några månader innan hennes död. Jag vet att det bara är en bil för dig, men för mig är den så mycket mer.”

”Livet hände i den här bilen”

Sabrina fortsatte:

”Livet hände i den här bilen. Kärlek, lycka och äventyr var i den här bilen. Så nu är den din, snälla kom ihåg att det inte bara är en bil. Den är ett minne. Den här bilen, med alla sina brister, är den sista biten av min familj. Du åker med änglar. Mina änglar. Prata gärna med dem om du vill, jag är säker på att de skulle vilja se och höra om dina nya äventyr du gör med den här bilen. Förresten, hennes namn är Sylvia.”

”Om du någonsin vill sälja Sylvia, snälla försök hitta mig.”

”Var tacksam och glad och lev och älska som vi gjorde. Jag önskar dig och Sylvia det bästa!”

Startade insamling

Efter att ha läst brevet, postade Kevin innehållet på sociala medier. Från det ögonblicket, gjorde internet vad det gör bäst, och en kvinna som hette Tammi, från Kansas, startade en insamling för att kunna återförena Sabrina med sin älskade Sylvia.

Posted by Kevin Duke on Thursday, 2 February 2017

Insamlingen blev en total succé! En video laddades senare upp när Sabrina körde Sylvia för första gången efter två år. Och som grädde på moset, var Kevin och hans dotter Jada på plats, likaså Tammi.

Förändrade hennes liv

Sabrina kunde aldrig tro att hennes brev som hon lämnade i handskfacket skulle ha en sådan här utgång. Att folk skulle vara så snälla och att en del av den normala vardagen var återlämnad till henne.

Ibland behövs ingen stor fånig gest för att förändra någons liv. Ofta behövs bara en bit av hjärtat och ett val – ett sådant som Kevin tog när han lade ut brevet på sociala medier – det satte positiva ageranden i rullning.

Se när Sabrina återförenas med bilen:

Vilken fantastisk historia! Sprid gärna detta vidare för att göra någon annan lika hoppfull av den här historien.