Pappa räcker telefonen till bruden – när hon hör rösten på andra sidan brister det

Kvinnans drömbröllop blev mer känslosamt än hon tänkt sig när hon fick höra en röst hon inte räknat med. Kvinnans farfar har alltid varit hennes stora förebild och har varit gift med sin fru i 70 år. Tyvärr kunde de inte vara med på barnbarnets stora dag – men det rådde brudens far bot på, skriver sajten Little Things.

När det uppdagades att farfar inte hade möjlighet att resa till bröllopet blev bruden förkrossad. Men för att inte utelämna honom helt från bröllopet ringde systern upp farfar innan för att be om några visdomsord om äktenskap, då han efter 70 år med sin fru lär sitta på en del hemligheter.

Bildkälla: Youtube

”Om du söker visdom har du nog ringt fel nummer,” läste systern upp som en skämtsam hälsning från farfadern. Men trots att meddelandet var kort räckte det för att brudens ögon skulle tåras.

Sedan var det dags för brudens far att hålla ett tal.

”Jag har några visdomsord att dela med mig av, men låt oss prova att göra så här istället”, säger pappan och slår ett nummer från sin telefon. När hans dotter hör rösten på andra sidan brister hon genast ut i tårar. Det är nämligen hennes farfar på andra sidan luren.

Bildkälla: Youtube

I klippet nedan kan du se hela det hjärtvärmande händelseförloppet.

Dela gärna artikeln med dina vänner så att de också får se pappans vackra och omtänksamma gest.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna