Pappan byggde ett dolt rum åt dottern innan hon föddes. 7 år senare öppnar hon och hittar detta. Underbart!

Många barn drömmer om skattjakter och om att hitta hemliga rum och skatter. För den här 6-åriga flickan blev den drömmen verklighet. För sju år sedan, när hon fortfarande låg i sin mammas mage, fick hennes föräldrar en idé. Pappan byggde ett dolt rum precis intill flickans sovrum, och där inne gömde han något mycket speciellt. Sedan väntade han i hela sju år på att få visa henne rummet. Dottern bodde i sovrummet tills hon var sex år utan att veta om hemligheten. Då var det dags för ett stort äventyr att ta sin början. Dottern bad sina föräldrar om fickpengar och pappan sa då åt henne att rensa en låda med gamla prylar. Hon var först motvillig, men bland allt krimskrams i lådan hittade hon en skattkarta.

Skattkartan blev början på en skattjakt som gick genom hela huset. Dotterns föräldrar och mormor följde ivrigt med på jakten. Skattjakten tog slut i dotterns sovrum och där hittade hon en ihålig vägg. Pappan hjälpte då till genom att såga ett hål i väggen.

Det dolda rummet såg först ut att vara tomt, men där inne fanns en skattkista. Med stor förväntan öppnade hon kistan.

Här nedan är hela videon från skattjakten. Jag tycker att det här var en väldigt rolig idé och jag vet att jag hade uppskattat det precis lika mycket som den här flickan om jag hade fått vara med om detta som barn.

Dela gärna detta om tycker den här pappans fina idé är helt underbar. Kanske kan den inspirera någon annan också?