Pappan dör plötsligt – 8 mån senare lämnar en främling mystisk låda vid graven

Cody Wells var bara 23 år när han körde av vägen sent en kväll i Alabama, USA. Bilen krockade med ett träd och Cody avled i olyckan. Han lämade efter sig sin flickvän Danielle och sonen Braxton, 2.

Codys död tog oerhört hårt på familjen. Lilla Braxton förstod inte varför hans pappa plötsligt var borta och Danielle tvingades se efter honom ensam samtidigt som hon hanterade sorgen efter Cody. 

Danielle och Braxton besökte graven varje dag på lunchen. 8 månader efter Codys död hittade de ett anonymt paket vid gravstenen. Anledningen bakom går rakt in i mitt hjärta.

Det var julafton, den första julen efter Codys död. När Braxton såg paketet började han springa mot graven med lyckliga steg. Han var övertygad om att pappa hade flugit ner från himlen för att ge honom hans julklapp.

– Han trodde att hans pappa hade glömt bort honom eftersom han inte hade fått någon julklapp, berättar mamman för WHNT News.

© Youtube

I paketet låg leksaker till Braxton. Pojken blev jätteglad för sin present och började genast leka med dem.

Hur gärna Danielle än ville att det skulle vara Cody som lagt dit paketet så visste hon att det var omöjligt. Hon fick senare veta att det var en vän till familjen som hade lagt paketet vid graven. Samme vän som också hade designat Codys gravsten.

– Det är skönt att veta att det fortfarande finns goda människor där ute i världen, som vill göra fina saker för andra, berättar Danielle.

© Youtube

Det var länge sedan Braxton hade varit så glad. Tiden efter pappans död var svår för familjen, och julklappen vid graven blev äntligen en ljus punkt i sorgen.

– Att få se min son le betyder allt för mig.

© Youtube

Det gör ont i mitt hjärta att läsa om den här familjen. Inget barn ska behöva förlora sin pappa i en så ung ålder. Jag är i alla fall glad att Danielle och Braxton har så många som stöttar dem i sorgen.

Dela gärna den här historien vidare om du också blev berörd av vännens fina gest till familjen.

Publicerad av Newsner familj