Pappan får en mystisk julklapp – när han ser innehållet hoppar hans hjärta över ett slag

För många är julen en tid att återförenas med nära och kära, men bor man på olika orter är det dessvärre inte alltid så enkelt att samla alla på ett ställe. 29-åriga Terra Casey är en av de som inte haft möjlighet att fira jul med sin familj på många år, därför ville hon ge sin pappa en extra minnesvärd julklapp året han fyllde 60. Hans reaktion när han får se vad som är i det stora paketet gör mig varm i hela kroppen.

29-åriga Terra Casey hade inte firat jul med sin pappa på 25 år då de bott på olika sidor av landet. Men året då pappan fyllde 60 bestämde sig Terra för att överraska honom ordentligt. 

Pappan hade inga förväntingar på att den kommande julen skulle bli annorlunda än de sk varit. Han visste att dottern hade andra åtaganden där hon bor, men fortsatte att sakna henne. Under julaftons morgon skickade Terra en bild från sitt sovrumsfönster på andra sidan landet och önskade sin pappa en god jul. Vad pappan inte visste var att Terra tagit bilden flera dagar tidigare, och i själva verket satt inslagen i ett paket.

I 20 minuter satt Terra i ett paket för att överraska sin pappa, något hon minst sagt lyckades med. Hennes farbror hade lämnat lufthål åt henne samtidigt som han då och då lyfte kartongen för att släppa in luft. Pappans reaktion i videon när dottern hoppar ut gör mig både glad och känslosam. 

Att överraska någon man tycker om på julafton kan betyda hur mycket som helst för personen i fråga. Dela gärna om fler borde inspireras.