Pappan går runt med 3-åriga dottern i koppel – nu tvingas han förklara varför

Clint Edwards, 34, är pappa till 3-åriga dottern Aspen och han har en speciell metod när de går ut och leker.

Han har sin dotter i ett koppel, så hon inte ska springa iväg.

Men nu har bilden väckt uppmärksamhet på Facebook och Clint tvingas förklara varför han använder den kontroversiella metoden.

Amerikanska pappan Clint Edwards har en blogg där han skriver om livet som förälder och pappa till sin två barn.  Han är väldigt öppen i sin blogg och skriver att ibland känns det som han inte vet vad han håller på med.

Jag tror många föräldrar kan skriva under på det – innan man fick barn förstod man inte hur mycket livet skulle förändras när de små klev in i bilden!

15
© Bildkälla: Facebook

Men nu har Clint lagt upp en bild på Facebook som väckt stor uppmärksamhet.

På bilden har han 3-åriga dotter i ett koppel när de är ute och leker. Han förklarar varför:

– Om jag inte har ett koppel på Aspen när vi är i parken, åker till djurparken eller till gallerian så skulle hon försvinna. Hon är en vild unge som absolut inte kan stå still, skriver han på Facebook.

12
© Bildkälla: Facebook

Bilden har delat folk i två läger – många tycker det är hemskt att barnet är i koppel, det är klart att hon ska springa fritt! Andra förstår honom, och menar att ett koppel faktiskt är ett bra sätt att hålla koll på barn och att det är säkert för barnen.

Clint berättar att han får många dömande blickar från andra föräldrar när de ser kopplet.

Men att det är värt det. Clint och hustrun tänker fortsätta med kopplet tills dottern blivit lite äldre och lugnat ner sig.

14
© Bildkälla: Facebook

– Jag ser till att min unge är säker samtidigt som det stillar mitt sinne. Det är 100 procent värt alla blickar. Hon kommer att lugna ner sig när hon blir äldre, och inte längre vara den vilda 3-åringen hon är i dag. Men till dess, så tänker jag fortsätta att använda koppel för att hålla henne borta från faror, skriver Clint.

Vad tycker ni, är det okej med koppel på barn? Dela gärna med dina vänner och se vad de tycker!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 
 

Läs mer om...