Pappan ger mamman ett brev på BB – när hon läser vad som står brister alla ut i gråt

Efter en förlossning är det inte konstigt att mamman och de närstående är trötta och utmattade, men fulla av kärlek efter deras nya tillskott till familjen och världen. 

Men för den nyblivna pappan Devontae och mamman Alizah skulle timmarna efter deras dotter kommit till världen bli än mer speciella.

För i hemlighet hade Devontae förberett en alldeles speciell överraskning, en överraskning som lämnade alla i tårar.

19-åriga Alizah Rodriguez hade precis fött hennes och pojkvännen Devontaes första dotter som döptes till Ezrah.

Att få barn tillsammans var ett stort steg i deras gemensamma liv och på sjukhuset i Albany, USA, kunde de tillsammans få se sin dotter ligga i tryggheten av mamma Alizahs famn.

Bildkälla: Facebook

Men Devontae tyckte trots att de precis fått sitt första barn tillsammans att han ville ta ytterligare ett steg i deras relation. Ett steg som han också skulle ta mod till sig att ta där och då på sjukhuset.

Innan deras dotter hade fötts satt Devontae och funderade på ett sätt att fria till sin älskade flickvän. Han visste att han ville göra någonting väldigt speciellt – och till slut bestämde han sig för att deras dotter skulle få vara en del i det.

Bildkälla: Facebook

På sjukhuset var fullt fokus på deras nyfödda dotter – men i hemlighet hade Devontae tagit hjälp av en sjuksyster på sjukhuset. Han skapade ett alldeles speciellt kort som Alizah fick strax efter födseln, men vid första anblick trodde hon att det bara var någon sorts formalitetskort i samband med födseln.

Men Devontae hade andra planer.

Bildkälla: Facebook

På kortet kunde Alizah se sin dotters lilla fotavtryck, men hon la inte märke till vad som stod. När hon till slut började läsa vad som stod på kortet kunde hon inte hålla tårarna borta.

Det stod: ”För några månader sedan när du låg och sov pratase pappa med mig och bad mig att ge dig ett meddelande. Men jag glömde bort vad det var så pappa får berätta.

Bildkälla: Facebook

När Alizah läst kortet gick Devontae ner på ett knä och öppnade en liten låda där det låg en ring. Han förklarade hur mycket han älskade sin kära flickvän och frågade om hon vill gifte sig med honom.

Med tårar i ögonen och gråten i halsen sa Alizah ja – och hela rummet lämnades i tårar efter det vackra ögonblicket.

Bildkälla: Facebook

Inte nog med att de hade blivit tre personer i familjen, de hade också knutits samman i ett fantastiskt ögonblick av kärlek till varandra.

Devontaes vackra frieri fick mig verkligen knäsvag. I videon nedan (eller via den här länken) kan du själv se hela frieriet – och kanske fälla några tårar som jag själv gjorde när jag såg det.

Det här var det vackraste och mest kärleksfulla jag sett på väldigt länge. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du tyckte det samma!