Pappan har stammat i hela sitt liv, läser saga för dottern varje kväll

Det är inte lätt att bli förälder, och många stöter på problem de aldrig kunnat tänka sig. Så var det även för Lance Lambert från Texas, USA.

Förutom att lära sig byta blöjor och allt annat som kommer med att bli pappa så hade han inte trott att det mest utmanande skulle vara att läsa gotnattsagor för sin dotter. 

Lance som idag är 29 år har stammat kraftigt i hela sitt liv, det har gett honom dålig självkänsla och han har genom livet känt sig deprimerad. Det har till och med varit tuffare än hans två vändor som soldat i Irak.

Han har till och med undvikit att prata med folk han inte känner för att han skämts så mycket över sitt handikapp.

Trots att Lance skämdes ville han aldrig att det skulle gå ut över hans och dotterns relation. Han vill varje kväll läsa en godnattsaga för sin dotter Avery.

Ibland har han trott att Avery ibland skäms över att ha en pappa som stammar, men Avery som idag är 6 år säger att det bara gör att hon älskar honom mer.Varje kväll läser Lance för sin dotter tills hon somnar, och Avery hjälper till med orden som han har svårt med.

Lance valde att filma sig och dottern när han läser hennes favorit saga Aladdin, han hoppas att det ska hjälpa andra som har samma problem.

Avery skäms inte alls för sin pappa, hon är väldigt stolt över honom, halvvägs i klippet lutar sig Avery fram och pussar sin pappa på huvudet.

Det är väldigt gripande att se: Pappan som vägrar ge upp och att barn inte bryr sig om sådant som är oviktigt, hon vet att hennes pappa gör sitt bästa för henne och det är det som är det som betyder något.

Lance berättar för The Daily Mail: ”Avery älskar när jag läser för henne och hon bryr sig inte alls om att jag stammar. Det är svårt och frustrerande men jag är hennes pappa och det är sånt pappor gör”

I videon nedan som Lance publicerat vill han uppmuntra andra pappor som stammar att det går att göra ett bra jobb, det är bara lite svårare. Han har fått en del negativa och taskiga kommentarer men dom struntar han i. Det viktiga är att uppmuntra andra som kämpar varje dag med att dom stammar.

Wow vilken cool pappa, dela gärna om du vill uppmuntra fler pappor som Lance!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna