Pappan tror att något är fel och rusar in i sonens rum – hittar lappen som är alla föräldrars värsta mardröm

Det är svårt att vara tonåring – och alla som har uppfostrat ett barn i den åldern vet att tonåren kan vara de allra tuffaste. Men det är inte alltid som föräldrarnas oro är befogad. Det tyckte i alla fall inte den här besvärliga tonårskillen som kom på ett genialiskt sätt att lugna sin pappa när skolbetygen sjönk.

 

Det är mycket som händer i tonåren. Med hormoner som sprutar och vänner som sviker ska man samtidigt försöka hitta rätt bana i livet – och dessutom prestera bra i skolan. Och ibland kan föräldrarnas oro kännas krävande.

När den här besvärliga tonåringen gick sina föräldrar på nerverna kom han på ett genialiskt sätt att försöka lugna sin pappa, skriver Happiest. Och jag kan garantera att han fick en reaktion.

Rymmer hemifrån

En kväll när pappan går in i sonens stökiga rum är han spårlöst borta – och istället hittar pappan den här lappen:

”Kära pappa,

Det är med stor sorg som jag skriver till dig. Jag var tvungen att fly hemifrån med min nya flickvän Stacy, för att undvika en konfrontation med dig och mamma. Jag och Stacy har sann passion, och hon är så snäll. Jag visste dock att du inte skulle tycka om henne på grund av alla hennes piercingar, tatueringar och punkkläder. Hon är dessutom betydligt äldre än jag.

Men det är inte bara vår starka passion, pappa. Stacy är gravid. Hon sa att vi kommer bli lyckliga tillsammans. Hon äger en släpvagn i skogen och har en hög med ved så det räcker för hela vintern. Stacy och jag delar också drömmen om att skaffa många fler barn. Hon har också fått mig att inse att Marijuana verkligen inte skadar någon. Vi odlar det själva i skogen och kan byta gräset mot all den kokain och ecstasy vi vill ha.

Under tiden hoppas vi att forskningen kommer hitta ett botemedel för AIDS, så att Stacy kan bli frisk. Det förtjänar hon verkligen! Oroa dig inte pappa, jag är 15 år, och jag vet hur jag ska ta hand om både Stacy och mig. Någon dag kommer vi säkert tillbaka och besöker dig och mamma, så att ni kan lära känna alla era barnbarn.

Med vänliga hälsningar,
Joshua

P.S. Pappa, inget av det ovanstående är sant. Jag är hemma hos Jason. Jag ville bara påminna dig om att det finns värre saker i livet än mina skolbetyg som ligger hemma på köksbordet. Ring mig när det är säkert för mig att komma hem!”

 

Den här historien har cirkulerat på internet ett tag – och jag är fortfarande osäker på om den verkligen är sann. Men den fick mig och många av mina vänner att le, och samtidigt förstå att ”det kunde varit värre”. Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar.