Pappan hör kvinnans desperata skrik på hjälp – då säger hon tre ord som ger honom kalla kårar

Det var en helt vanlig dag när pappan Ty åkte till affären för att köpa lite godis till familjen. Köpet gick smidigt – men när han var på väg tillbaka till sin bil hörde han ett märkligt ljud.

Inom bara några sekunder hade han insett vad det var för ljud. En kvinna som skrek.

Bildkälla: Youtube/WoodTV8

Ty insåg att någon var i fara och började snabbt gå mot platsen där skriken kom ifrån. Men det han fick se när han kom fram skulle etsa sig fast i ögonen. 

– Det såg ut som om killen slog henne och jag förstod inte riktigt vad som hände, säger Ty till WOOD TV8.

Mannen hade följt med kvinna ut från butiken, i hopp om att ta hennes bil, för att sedan bundit hennes händer med silvertejp. Han slängde henne i framsätet på bilen där misshandeln fortsatte – men det var då Ty rusade till undsättning. Kvinnan kämpade för sitt liv och skrek ”jag blir knivhuggen”.

Bildkälla: Youtube/WoodTV8

Utan att tveka försökte pappan dra bort mannen från kvinnan, men han blev slagen i ansiktet med en hammare och mannen han fly. Ty försökte rusa ikapp honom – men insåg snabbt att han var för snabb. I stället gick han tillbaka till kvinnan för att hjälpa henne.

Ty la tryck på de sår hon hade fått – och nu kommer hon med alla sannolikhet bli helt återställd. Allt tack vare en modig man som hjälpte till när det behövdes som mest.  

– Du kan inte bara vända ryggen åt en person som behöver hjälp. Jag vill att min son ska ha en god pappa som hjälper till, säger Ty till Wood TV8.

Gällande gärningsmannen, som nu riskerar livstids fängelse för misshandeln, hoppas Ty att han också kan bli en god människa.

– Jag ber att han får den hjälp han behöver och att han kan hjälpa någon istället för att skada dem, säger han.

Bildkälla: Youtube/WoodTV8

Jag är så himla glad över att det finns människor i den här världen som Ty.

Tack vare att han följde sin magkänsla och sinne för att hjälpa personer i nöd lyckades han avstyra misshandeln – och mest troligt räddat kvinnans liv. Det är vad jag kallar en riktig hjälte!

Ty är en sann hjälte. Dela artikeln för att hylla honom för sin fina insats!