Pappan ser att sonens rum är städat – en minut senare hittar han brevet som krossar honom

Alla föräldrar vet att den största oron som finns är att deras barn ska råka illa ut. Tänk er då reaktionen hos den här pappan när han hittar ett brev från sonen som skriver att han rymt med äldre flickvännen. 

Inte bara hade den nya flickvännen övertygat sonen att Marijuana inte var så farligt, hon hade även blivit gravid. Som tur är lugnades pappans nerver när han fortsatte läsa längre ner i brevet.

När en pappa passerade sin tonårings rum och såg att det var kliniskt rent förstod han direkt att något var fel. Till och med sängen var bäddad, vilket fick pappan att gå in i rummet och se sig omkring. Ganska snabbt fick han se ett brev märkt ”pappa”, men när han öppnade brevet kom han att få sitt livs chock, det skriver Hefty

Sonen hade lämnat en lång text om hur han valt att rymma med sin äldre flickvän, då han visste att föräldrarna inte skulle acceptera henne. I Brevet stod följande: 

”Kära pappa. Det är med stor sorg och ånger som jag skriver det här till dig. Jag var tvungen att dra med min nya flickvän då jag inte ville göra en scen med dig och mamma. Jag känner riktig passion med Stacy, och hon är så snäll. Men jag vet att ni inte skulle acceptera hennes piercingar, tatueringar och motorcykel-kläder. Samt att hon är mycket äldre än mig”. 

Pappan fick panik, men brevet var inte slut där. Sonen fortsatte: 
”Stacy har fått mig att inse att Marijuana inte egentligen skadar någon. Vi kommer att odla det själva och byta det med andra människor i kommunen, för att komma åt all kokain och ecstasy som vi vill ha”. 

Som tur var fortsatte pappan att läsa, trots chocken. Längre ner i brevet framgick det att allt bara var ett skämt från sonen som ville få pappan att inse att det finns värre saker än ett ostädat rum. 

Den här familjen hade trots allt humor. Dela gärna om sonens skämt till pappan fick dig att le.