Pappan ska köra bruden till bröllopet – när han gör ett stopp på IKEA får hon panik

Alla som gift sig eller varit inblandade i bröllopsplaner vet hur nerverna är nära inpå bröllopet. Det finns ingen tid att spilla och verkligen inget utrymme för snesteg eller spontana inslag. Just därför fick blivande bruden Celina Lawlor fullständig panik när hennes pappa stannade till på IKEA påväg till vigseln. Vad hon inte visste var att allt ingick i en stor plan. 

”Don´t tell the bride” är ett tv-program som gör stor succé i Storbritannien och Irland. Konceptet ser ut som så att brudgummen får 130 000 kronor att spendera på bröllopet, som han planerar utan brudens vetskap. 

31-åriga Celina hade berättat hon drömde om en vigsel i en historisk miljö likt ett slott eller en anrik kyrka. Men när hennes pappa kör in på IKEA påväg till vigseln stiger hennes puls. 
– Pappa, det enda som finns här är IKEA, säger Celina i tv-programmet

Pappan stannar bilen och bruden hämtar andan stressat medan hon yttrar ”Det här kan bara inte hända. Jösses”. 

Celina tvingas gå ur bilen och ta rulltrappan upp. Där möttes hon av IKEA-personal och hennes stora kärlek Ben, som hon sa ”Ja” till, trots att hon inte var allt för exalterad över att han valt att ha vigseln på IKEA. Ben hade dock planerat en stor och påkostad bröllopsfest på en golfklubb efteråt. 

Anledningen till att Ben valde IKEA var enkel, men ganska rolig: 
– Varje gång vi åker till Ikea slutar det i bråk. Vi bråkar nästan aldrig, men på Ikea kan vi tjafsa om minsta sak. Så jag ville bryta mönstret och göra Ikea till nånting vi kan komma ihåg med glädje och kärlek, säger han till Mirror

Se hela inslaget med brudens fantastiska reaktion här: 

Hur hade du reagerat om du var stressad till vigseln och föraren stannar på IKEA? Vi kan åtminstone vara överens om att maken lyckades överraska sin hustru med råge. Dela gärna om det här fick dig att le.