Pappan stoppar om bebisen i sängen – det kameran då fångar får miljoner att skratta

Att bebisar kan överraska oss när vi minst anar det är ingenting nytt. 

Titta bara på den här urgulliga bebisen som ska bli omstoppad i sängen – men bjuder i stället sina föräldrar på ett riktigt gott skratt.

När man blir förälder kan de första åren med ens bebis vara tuffa. Sömnlösa nätter är nästan ett givet inslag under veckorna – men de positiva stunderna väger alltid upp för de stunder som kan kännas jobbiga. Ett perfekt exempel på det är klippet vi ska få se nedan.

Det var när pappan skulle stoppa om sin lilla bebis i sängen han upptäckte någonting alldeles förträffligt. När han stoppar om den lilla bebisen är kanske det sista man ska vänta sig en motreaktion, men den här bebisen hade andra tankar. 

Så fort han stoppar ner bebisens ena arm under det varma täcket hoppar den andra armen upp som en mekanisk rörelse, och det är verkligen helt bedårande. Vi kan konstatera att den här mamman och pappan helt klart fick sig ett gott skratt och det fick även jag.

När videon först publicerades var många oroliga över att det var någonting som var fel på bebisen. Men av vad vi kunnat lista ut är att den nu 8-åriga pojken mår prima.  Videon med pojken har setts av över sex miljoner människor och jag är säker på att han kommer skratta gott åt det när han själv ser det om några år.

Vilken bedårande liten bebis. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också drog på smilbanden efter att ha sett den här videon.