Pappan tar bilden med sin nyfödda son. Men hela nätet jublar åt mamman i bakgrunden.

Amanda och hennes fästman Ken hade sedan tidigare dottern Kaelyn. Men för en månad sedan utökades familjen med lilla Pierson. 

Och lilla Pierson har redan blivit kändis på nätet – tack vare selfien som pappa Ken tog tillsammans med henne. Den visar nämligen upp den ocensurerade sanningen bakom moderskap.

”Detta är moderskap; det är rått, fantastiskt, rörigt och hysteriskt roligt, allt hopblandat till ett”skriver mamma Amanda till bilden som fått tummen upp av miljoner människor.

 

 

 

 

 

”Moderskap ocensurerat.

Jag delar den här bilden för att den är äkta. Detta är moderskap; det är rått, fantastiskt, rörigt och hysteriskt roligt, allt hopblandat till ett.

Att föda ett barn är en vacker upplevelse och verkligheten postpartum talas inte om tillräckligt mycket. Och fotograferas definitivt inte tillräckligt mycket.

Detta kommer förmodligen få vissa att känna sig obekväma, men varför? Jag förstår helt ärligt inte! Det är förmodligen för att man inte pratar om denna del. Vi borde alla försöka utbilda, tillåta och omfamna alla aspekter av barnafödsel, dessa ögonblick inkluderat. Och göra det med glimten i ögat.

Inget säger välkommen till moderskapet som en bedårande bebis och en gigantiskt mamma-blöja.

Uppdatering. Jag la upp den här bilden. Inte min man.”

 

Att bli mamma är någonting är stolt över. Det finns inget vackrare! Dela gärna om du håller med om det.