Pappan tittar på övervakningskameran – upptäcker frun blickstilla på golvet

När familjen Morris i Durban, Sydafrika, fick tillökning bestämde de sig för att installera en övervakningskamera i barnkammaren. På så sätt kunde de vara säkra på att bebisen hade det lugnt och tryggt i sin spjälsäng, samtidigt som de snabbt kunde rusa in om något stod på tok.

En dag i januari 2017 fick så pappan Tyrone en smärre chock när han tittade på övervakningsbilderna. Där låg hans fru Caryn blickstilla på golvet.

Tyrone såg att det var mörkt i barnkammaren och att mamma Caryn låg på rygg på golvet bredvid spjälsängen.

Plötsligt började hon röra på sig… och åla iväg mot dörren.

Nu förstod Tyrone vad som stod på – och han brast genast ut i skratt.

Det visade sig att Caryn, som precis hade nattat bebisen, helt enkelt inte ville väcka den lille från sin skönhetssömn. Därav den bisarra manövern längs med golvet för att kunna ta sig ut ur rummet.

”Det bästa med att ha kameror i huset är att se din fru försöka lämna rummet efter att ha nattat din son!! Ibland måste du vara initiativrik för att kunna lämna rummet”, skriver Tyrone på Facebook.

Där laddade han upp klippet som hade spelats in av övervakningskameran – och visst har mammans kreativa agerande fått stort genomslag på nätet, med hundratusentals gillamarkeringar och delningar.

Vad gör man inte för sin bebis?

Känn dig fri att dela vidare så fler kan inspireras av mammans bisarra manöver!