Skolans känslosamma överraskning till flickan lämnar alla i tårar

Överraskningar tycker jag alltid är roliga. Det där ögonblicket av att inte veta någonting för att i nästa kanske fälla några tårar för det är så fint. 

För den här flickan skulle något sådant hända. Medan hon framförde ett musikstycke med skolbandet skedde någonting helt annat i bakgrunden.

Och när hon ställde sig upp för att läsa en lapp skulle hon få sitt livs överraskning – och få syn på något hon allra minst kunde ana.

Åttondeklassaren Haley var med i skolans band där hon spelade tvärflöjt. En dag var det dags för att uppträda framför mängder av skolkompisar med familj i skolans gymnastikhall – och allting gick som det skulle.

Men i slutet av framträdandet skulle hon få en speciell uppgift.

Bildkälla: Youtube/Independence School District

Haley fick den stora äran att introducera en speciell gäst som skulle komma fram inför alla som var på plats. 

Hon ställde sig upp så alla kunde se henne, längst fram i salen. och började läsa en beskrivning av personen och vad den hade gjort tidigare.

Bildkälla: Youtube/Independence School District

För varje rad Haley läste kunde hon sakta börja koppla ihop pusselbitarna.

Och inte långt därefter skulle den hemliga gästen uppenbara sig framför henne – och då brast allt.

Bildkälla: Youtube/Independence School District

Fram kom Haleys pappa, som hade varit borta på jobb i över 18 månader.

De hade inte träffats en enda gång under hela den tiden, och hennes pappa var borta många av hennes tidig år i livet på jobb inom militären också.

Bildkälla: Youtube/Independence School District

Glädjen visste inga höjder. Tårarna började rinna nedför Haleys kinder och hon sprang fram till sin pappa och gav honom en stor kram. Äntligen var familjen samlad igen – och överraskningen var säkerligen en av hennes bästa i livet.  

Jag blev verkligen tårögd av att se Haleys lycka och den fina återföreningen med hennes pappa. Du kan se hela klippet från närhon fick se fin far igen i spelaren här nedan.

Familj är det finaste som finns och att få vara nära dem är alltid en ynnest. Tveka inte på att dela artikeln vidare så dina vänner också får ta del av Haleys fina återförening med sin pappa.