Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Paret adopterar 3 barn. När grannen ser dem ringer hon socialtjänsten och förändrar livet för den nya familjen.

Att få ett barn är en av de största och finaste sakerna som kan hända en familj. Att få tre barn på en gång är tre gånger så stort. Detta vet Julia Washington och hennes man från Georgia, som nyligen adopterade tre bröder som var 4, 5 och 6 år gamla. Tillsammans med sina två biologiska barn blev de nu en jättestor familj på sju personer. Mitt i allt fick de ett telefonsamtal från pojkarnas socialarbetare som hade en omvälvande nyhet till familjen.

Julia Washington och hennes man bestämde sig för att adoptera tre pojkar och utöka sin familj från två till fem barn. Bröderna Michael, Jess, och Camden välkomnades till familjen, och samtliga familjemedlemmar stod nu inför en stor förändring. Att få tre nya barn är stort bara det, och en av pojkarna hade dessutom en cp-skada och krävde extra mycket uppmärksamhet.

Bild: Youtube

När familjen var mitt uppe i adoptionsprocessen när Julia fick ett samtal från pojkarnas socialarbetare som berättade att det fanns ytterligare en bror, 17 månader gamla Elijah, som behövde ett hem.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Julia insåg att det var omöjligt att ta in ett barn till i familjen. Samtidigt så visste hon att Elijah skulle hamna 160 mil från sina bröder om hon inte tog hand om honom.

I huset bredvid Julia bodde hennes kompis Jay Houston. Jay var själv adopterad, och mamma till tre adopterade barn och två biologiska. När hon hörde om Elijah insåg hon att hon kunde hjälpa till och hörde genast av sig till socialtjänsten. Det bestämdes att hon skulle adoptera pojken, och han kommer nu att få växa upp i huset bredvid sina biologiska storebröder.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

”De vet alla att de är bröder och kommer få växa upp tillsammans” berättade Jay för ABC och fortsätter: ”De bor inte i samma hus, men i samma stad. Vetskapen om att jag ska få vara hans mamma är en otrolig gåva och jag är väldigt tacksam för det”.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Här nedan kan du se ett reportage om de två familjerna.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna