Paret adopterar döende grannens 3 barn – när de får se vad som hänt med huset får de en chock

Vem som helst kan nog intyga att det inte är någon lätt match att vara förälder till fem barn, tänk dig då att ta sig an tre till. För fembarnsmamman Tisha var tanken på ansträngning aldrig ett hinder. När grannbarnen förlorade sin mamma i cancer kunde inte Tisha låta dem placeras i fosterhem, så hon ansökte om att adoptera dem. 

Trots att Tishas och makens hem redan var fullt av barn och ytan begränsad så öppnade hon sitt hem med motiveringen att barn förtjänar kärlek och trygghet. Vad hon inte visste var att någon skulle uppmärksamma hennes godhet. En tid senare återvänder hon till ett hem som är totalt förändrat. 

När Fox5 frågade fembarnsmamman Tisha varför hon valt att adoptera tre barn för någon hon inte känt så väl svarade hon:
– För att de är barn. Jag har själv varit i fosterhem och jag vill inte att de ska behöva gå igenom det jag gick igenom som liten. Barn måste få vara barn, och de förtjänar att ha en kärleksfull familj och en plats att kalla sitt hem.  

Då Tisha och hennes man redan hade fem barn var det inte lätt att skapa plats i huset för tre till, men hon öppnade sitt hem och gjorde vad hon kunde för att barnen skulle få en trygg plats att bo på. 

På grund av begränsat utrymme fick flera av barnen dela rum, och Tishas 17-åring fick ha sin säng på en öppen yta intill köket. Men att familjen levde tätt inpå varandra var aldrig något som Tisha klagade på. Det enda hon hade pratat om att försöka lösa var att få upp en vägg mellan barnens rum så att de inte trampade på varandra.

Men gör du goda saker kommer goda saker att hända dig, i alla fall om man ska tro ordspråket. Någon hade uppmärksammat Tishas godhet och hennes svåra situation, vilket gjorde att renoveringsgänget från tv-programmet Suprise Squad knackade på Tishas dörr. När de berättade att de bestämt sig för att hjälpa Tisha med att sätta upp en vägg brast hon ut i glädjetårar. Vad Tisha inte fick veta var att medan familjen var borta så gjorde renoveringsteamet betydligt mer än så. 

På bara tre till fyra dagar utförde det stora teamet en renovering som vanligtvis skulle ta sex veckor. De fixade uppfarten, trädgården, bytte golvmattor, och tog dit lastbilar med nya möbler. Resultatet? ett nytt hem med utrymme för alla barn. 

Se den fantastiska omvandlingen och familjens underbara reaktion här: 

Fembarnsmamman Tisha som tog sig an tre extra barn förtjänade verkligen det här. Dela gärna om du håller med och blev berörd av berättelsen.