Paret adopterar döende grannens 3 barn – när de kommer hem väntar en överraskning

Audrey var en ensamstående mamma med tre barn och hade känt sig lite hängig under en tid. Hon åkte in till sjukhuset för at göra några tester och frågade några grannar som hon knappt kände om de kunde passa barnen under ett dygn.

Hennes granne Tisha hade redan fem barn och det var redan trångt i huset, men hon accepterade ändå.

Efter en nervös väntan hade resultatet kommit och doktorn bad henne komma in till sjukhuset. Tyvärr var beskedet inte bra. Hennes diagnos: Andra steget i magstrupscancer och magcancer och tyvärr var det obotligt.

Audrey förstod att det inte var mycket tid kvar. Men innan det var slut ville hon se till så att hennes barn skulle ha det OK.

Trots att Audrey och Tisha inte var särskilt nära vänner frågadeAudrey om Tisha skulle kunna tänka sig att ta hand om barnen. Trots att de redan hade fem barn så tackade Kevin och Tisha ja.

De ville verkligen göra allt de kunde för att underlätta för barnen i denna fruktansvärda tid. Tyvärr var cancern så illa att Audrey dog snabbt därefter.

Ett TV-team fick höra om hur Tisha och Kevin så osjälviskt tog hand om barnen och ville göra något för dem. Här nedan ser ni en väldigt känslosam historia och vi är många på Newsner som gråtit när vi sett det här.

Dela gärna denna känslosamma historia med familj och vänner.