Paret adopterar ett nyfött barn. Då ser pappan något i flickans ansikte som fått tusentals hjärtan att smälta.

Walt och Annie lärde känna varandra som barn. De bodde bara ett stenkast ifrån varandra och deras familjer brukade umgås tillsammans. När de blev äldre utvecklades vänskapen till en romans och Walt och Annie gifte sig. Men det var först när de började prata om barn som de förstod att de båda var menade att vara tillsammmans. Både drömde om en dotter, och båda hade redan kommit på ett namn till sitt framtida barn. Men inget skulle vara så enkelt som de först trodde. Läs hela Walt och Annies historia här nedan.

Walt var bara 10 år när han såg sin framtida dotter för första gången. I en dröm visade hon sig, en liten flicka med olivfärgad hud och mörkt hår. Hon hette Chloe. Från den dagen visste han att han skulle bli pappa till Chloe. Han själv var ljus och hade blå ögon, och flickan ha hade sett framför sig var inte alls lik honom, men han antog att dottern var lik sin mamma och hans framtida fru.

Åren gick och Walt blev tillsammans med sin barndomsvän Annie, som växte upp i huset mitt emot hans. De gifte sig och startade ett liv ihop. Till en början pratade de inte så mycket om barn utan valde att resa och bara ägna sig åt varandra i några år.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Men en dag bestämde de sig för att det var dags. Annie berättade till och med för Walt vilket namn hon ville ge sin framtida dotter. Chloe.

När Walt hörde detta fick han en chock, eftersom det var samma namn som dottern i hans drömmar hade haft. Han berättade för Annie om flickan från hans dröm och de förstod att de var menade för varandra.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Men efter att ha försökt bli gravida i fyra års tid började de tappa hoppet. Paret insåg att de kanske inte skulle kunna få barn.

Trots att de var skeptiska till adoption beslutade de sig ändå för att att skicka in en adoptionsansökan. Det var nu det riktigt magiska hände.

En dag fick Annie ett mejl från adoptionsbyrån där de stod att de hade hittat ett barn. En gravid kvinna hade valt ut Walt och Annie, och ville att de skulle adoptera hennes barn. Det var en flicka.

Paret blev överlyckliga, men också nervösa. Var det här verkligen deras barn? Deras “Chloe”?

De funderade på om de skulle hitta ett annat namn. Det hade försökt få barn så länge nu så Chloe kändes inte helt rätt längre.

Men när de träffade mamman som skulle adoptera bort sitt barn förändrades allt. Hon berättade att hon redan hade tänkt ut ett namn som hon tyckte om, och ville dela det med paret som skulle adoptera dottern.

Namnet var Chloe.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Walt och Annie trodde inte sina öron när de hörde detta. Men det var då de förstod. Det här var Chloe, det var det här som hade varit meningen hela tiden. En tid senare föddes deras dotter. Hon såg ut precis som i Walts drömmar.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Jag blev oerhört berörd av den här historien. Chloe var menad att bli Walt och Annies dotter många år innan hon föddes.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Här nedan kan du se en film om familjen, och höra dem berätta sin historia.

Blev du också berörd av historien om Chloe? Dela gärna vidare till dina vänner!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna