Paret adopterar trillingar – 7 dagar senare avslöjar läkaren det otänkbara på sjukhuset

Jag har inga barn än, men hoppas att jag en dag ska få bli pappan i en lycklig och härlig familj med många barn.

Kanske är det just mina tankar om familjen som gjorde att jag fastnade för den här videon. Den handlar om ett par från USA som inte kunde få barn trots att de kämpade i flera år.

Jag tror att alla människor kan sätta sig in i den situationen, och också förstå glädjen när hela situationen vände till det positiva.

Men vi tar allt från början. Paret Sarah och Andy Justice från amerikanska Oklahoma hade försökt få barn i över tre års tid, men utan att lyckas. Eftersom deras stora önskan var att bli föräldrar bestämde sig paret för att adoptera.

Efter att ha träffat många mödrar och familjer bestämde de sig för en mamma som skulle föda deras barn. Men när Sarah följde med mamman till utraljudet kom stora nyheter. Mamman var gravid med trillingar! 

Trillingbeskedet var emellertid inte den enda överraskningen. En vecka efter födseln av de tre barnen upptäckte Sarah något häpnadsväckande. Det visade sig att hon var gravid, hon också. Men inte bara med ett barn, utan med tvillingar!

Så från att först vara två blev familjen Justice plötsligt fem och skulle inom nio månader kompletteras med ytterligare två barn, till en familj på totalt sju personer.

Sara och Andy skulle i sin tur uppfostra och ta hand om fem barn nästan på en och samma gång. Och om det kan vara jobbigt stundtals, har de naturligtvis fått något helt underbart och en helt ny dimension på livet.

Vilken rejäl babylycka för detta par! Gilla gärna om du önskar dem all lycka till i framtiden!