Paret adopterar trillingar – men 7 dagar senare återvänder de till sjukhuset av en helt otänkbar anledning

Andy och Sarah Justice från Tulsa i USA hade försökt få barn i flera år. Men trots alla försök lyckades de inte bli gravida och insåg till slut att de var tvungna att gå vidare på annat sätt.

De kontaktade en adoptionsbyrå och via byrån parades de snabbt ihop med en kvinna som stod redo att adoptera bort ett barn. Men när Sarah anlände till läkarna för den gravida kvinnans ultraljud fick hon en rejäl överraskning. Kvinnan skulle få trillingar.

Men det var inte den enda överraskningen som väntade Andy och Sarah.

Det dröjde inte länge innan trillingarna Joel, Hannah och Elizabeth välkomnades in i familjen Justices hem. De var såklart överlyckliga över att äntligen bli föräldrar, även om de inte hade väntat sig att de skulle få tre barn på en gång.

Men bara en vecka efter att trillingarna kommit hem började Sarah må dåligt. Hon kräktes och mådde illa och gick till slut till läkaren för att se vad som var fel. Väl där fick hon en chock.

Sarah var gravid – mot alla odds. Men det var inte allt.

Några veckor in i graviditeten fick Sarah och Andy veta att de väntade tvillingar. De skulle alltså snart ha fem barn, alla under ett år gamla.

– Vi var oerhört lyckliga. Om vi fick lite panik? Självklart, berättar Sarah för Tulsa World.

På bara några få veckor hade familjen växt från att bestå av fem personer till att nu vara en familj med två vuxna och fem barn. De nyfödda tvillingarna fick namnet Abigail och Andrew och enligt föräldrarna gick det åt 84 nappflaskor och 300 blöjor i veckan den första tiden.

Tiden gick och ett år efter tvillingarnas födsel blev paret – mot alla odds (igen) – gravida med ytterligare ett barn. I januari 2016 föddes sonen Caleb. 

Familjen beskriver sitt liv idag som ett äventyr, och de känner sig väldigt lyckliga över alla sina barn.

Här kan du se ett nyhetsinslag om Andys och Sarahs otroliga familjelycka:

Om du precis som jag blev varm i hjärtat av den stora lilla familjens lycka får du gärna dela den här fina historien vidare till dina vänner!

Publicerad av Newsner familj