Paret blev övertalade att testa sina bröllopskläder – efter 50 år

Den här historien gör mig alldeles varm i hjärtat. Det är som min mormor säger. Gammal kärlek rostar aldrig. Jag tycker att de är minst lika stiliga nu som för 50 år sedan.

Det är ganska ovanligt att passa in i sina bröllopskläder 10 år efter man gifte sig, fråga bara de flesta av mina vänner. Men att passa in i dem 50 år efter bröllopsdagen är nog ännu ovanligare.

 Men just det gjorde Carole-Ann och Jim Stanfield som firade sin 50:e bröllopsdag i samma kläder som då, det skriver brittiska Metro.

 Det var när parets barnbarn Hayley kom på besök som de tittade i gamla familjealbum och bestämde sig för att se om de kunde kitta de gamla kläderna.

– När Hayley upptäckte att vi fortfarande hade våra bröllopskläder kvar sa hon att vi borde prova dem för att se om de fortfarande passar. Först sa jag nej, för de har ju blivit helt dammiga, men hon bönade och bad så vi gjorde det. Och vi blev helt chockade när vi insåg att de passade perfekt, berättar Carole-Ann för Metro.

 Senast de bar kläderna var första oktober 1966. Sedan dess har receptet för att hålla ihop varit skratt.

 – Jim älskade mitt stora, blonda hår och jag älskade hans sinne för humor, han är en sådan komiker och får mig alltid att skratta. Vi hade väldigt olika intressen men skrattet är det som höll oss uppe, det är nyckeln till ett långt äktenskap.

 DELA gärna om du blir glad av gammal kärlek som inte rostar.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna