Paret dricksar servitrisen – då hittar hon en hälsning på kvittot och springer till chefen

Att jobba som servitris och se till att andra får rätt service kan vara ett tufft jobb.

Ofta kan dricksen göra att man orkar det lilla extra.

Claire Hudson, servitris på Mac’s Grub Shak i Spring Hill, Tennessee, behövde en rejäl dricks som fick hennes lugna dag att gå.

Det plötsligt kom ett ungt par in och satte sig vid hennes bord.

Paret beställde två korvar, en hamburgare och öl till. De åt upp sin mat och sedan gick det sin väg.

Det var först när Claire städade deras bord som hon insåg vad de hade lämnat. Förutom deras nota på 29,40 dollar så hade de lagt en extra dricks på 36 dollar.

SPRING HILL — The tip heard ’round the world:Claire Hudson noticed nothing out of the ordinary when a middle-aged man…

Posted by Citizens of Lawrenceburg – Tennessee on Sunday, 15 March 2015

Märkligt att de hade betalat mer dricks än vad maten kostade.

Men så kikade Claire lite närmre och förstod att dricksen symboliserade något mycket större. När Claire vände på kvittot såg hon en kort känslosam hälsning som beskrev varför de hade lämnat dricksen.

Så här stod det på kvittot:

”Idag är min brors födelsedag. Han hade fyllt 36 år idag. Varje år går jag hit och äter hans favoritmat (korv med bröd) och dricksar servitrisen hans ålder. Grattis på födelsedagen Wes”.

Imgur.com

När Claire såg den vackra förklaringen på kvittot rusade hon in på sin chefs kontor och fick honom att läsa lappen. När han läste orden började tårarna rulla. Vad de anställda inte visste var att chefen, Michael McCray också hade förlorat en bror och förstod vad brevskrivaren gick igenom.

”Om bara några veckor skulle han ha fyllt 28. Det är är märkligt att den här mannen valde min restaurang av alla ställen, säger Michael till Daily Mail.

När Claire kom hem den kvällen bestämde hon sig för att dela historien online.  Sedan dess har tusentals personer gillat och delat hennes inlägg och berörts av den fina hyllningen till den döda brodern.

Vill du också uppmärksamma den här vackra historien om broderns hyllning till sitt avlidna syskon. Dela den här artikeln bland dina vänner så får de också ta del av den otroliga händelsen.