Paret fångas på film när de gifter sig i Las Vegas, timmar senare avslöjas den otäcka sanningen

De ser ut som ett förälskat par. 52-åriga Joseph Hetzel lägger sin arm runt 55-åriga Virginia Paris och kysser henne på kinden. De befinner sig i Las Vegas för att gifta sig, och en övervakningskamera filmar dem tillsammans.

Men ingenting är vad det ser ut att vara.

Strax innan bröllopet hade Virginia blivit kidnappad av mannen.

Det hela började med att Joseph Hetzel tog sig in i hennes bil. Han var hotfull och bad henne köra mot Las Vegas. Han hotade att döda henne om hon inte gifte sig med honom. Livrädd för vad han skulle göra valde hon att genomföra vigseln.

Virginia kände honom sedan tidigare, men hade sagt upp kontakten med mannen när han blev för besatt av henne. Men trots att hon tydligt visade att hon inte var intresserad så vägrade mannen lämna henne ifred. När han tvingade sig in i Virginias bil blev hon livrädd och vågade inte göra annat än att köra dit han ville.

© Youtube/Inside Edition

När de kom till kapellet höll sig Joseph hela tiden nära henne, kysste henne och tog på henne. Personalen trodde bara att de var ett förälskat par, och anade inte vad som höll på att hända. 

Vid ett tillfälle försökte Virginia ta sig därifrån, men mannen hindrade henne.

Efter vigseln bad Virginia att få ringa sin dotter, och Joseph tillät henne ett samtal. Dottern förstod genast att något var fel.

– Hon ringde för att berätta att jag inte skulle glömma hur mycket hon älskade mig, och jag sa: ”mamma, varför pratar du på det där sättet?”, berättar dottern Jennifer för Inside Edition.

Joseph körde Virginia till ett hotell för deras bröllopsnatt. Nu såg hon äntligen sin chans att komma undan. Han lämnade hennes ensam för ett ögonblick och hon larmade personalen.

© Youtube/Inside Edition

Receptionisten hjälpte henne i säkerhet och kontaktade polisen. När Joseph förstod att polisen var på väg valde han att fly från hotellet.

© Youtube/Inside Edition

En stund senare ringde han upp Virginias dotter och talade in ett meddelande till henne. Han berättade att han hade tagit massa piller och skulle vara död innan polisen fick tag i honom.

Men Joseph dog inte. Han blev gripen av polisen kort därefter och är nu misstänkt för kidnappning. Virginia mår efter omständigheterna bra, och kämpar just nu för att få giftermålet ogiltigförklarat.

Vilken otäck händelse! Tack gode gud att Virginia lyckades larma hotellpersonalen så att de kunde få stopp på denna hemska historia! 

I videon nedan kan du höra Virginia själv berätta om händelsen och se alla övervakningsbilder.

Publicerad av Newsner familj

 
 

Läs mer om...