Paret förlorade sina 3 barn i en bilkrasch, men 1 år senare sker ett mirakel som ger familjen livslusten tillbaka.

Vad föräldrarna Lori och Chris Coble har gått igenom i sina liv är bortom förståelse för de flesta. En dag i maj 2007 satt Lori i bilen med sina barn Kyle, Emma, ​​och Katie när katastrofen var ett faktum. En stor, fullastad långtradare kraschade rakt in i baksidan på familjens minibuss. Lori har inget minne från händelsen, hon fick allt återberättat för sig senare. Hon och hennes barn fördes till separata sjukhus och maken Chris kunde inte göra något utan att vänta på läkarens dom. Han väntade förgäves. Gång på gång kom sjukhuspersonalen fram och förklarade med sorgsna ögon att inget fanns att göra. Chris och Lori förlorade alla tre barnen. Men tillsammans hittade de styrka i varandra. Först ville de skipa rättvisa mot föraren som tog deras barns liv, men 6 månader skedde ett mirakel som gav paret tillbaka livslusten… Se familjen Cobles hjärtskärande resa nedan …

Youtube

barna1

I maj 2007 drabbades familjen Coble familjen av en ofattbar tragedi. När mamman Lori Coble körde hem med sina tre barn, 5-åriga Kyle, 4-åriga Emma och 2-åriga Katie kom en lastbil med 20 ton elektronik lastad och dundrade in i familjens bil. Föraren körde 110 kilometer i timmen.

Lori har inget minne av händelsen. Det var hennes make Chris som var tvungen att tala om för henne att hennes älskade barn var döda.

Youtube

barna2

Lastbilschauffören hade tidigare åkt dit flera gånger för fortkörning. Han fälldes senare för tre fall av dråp.

Youtube

barna3

Efter olyckan började paret att engagera sig i trafikfrågor, speciellt för att lyfta problemen inom lastbilsindustrin.

”Det här är en bransch som bygger på betalning per kilometer du kör”, förklarar Chris Coble.

”Många av åkarna får inte betalat om inte lastbilen avverkar stora sträckor, det skapar en fara och stora säkerhetsproblem. De kör väldigt fort och är dessutom trötta. Vi skulle vilja få till en förändring där”. ‘

Men bara sex månader efter tragedin, verkade det som att Chris och Lori fick en anledning att hoppas igen…

Facebook

baran4

Lori blev gravid med trillingar: två flickor och en pojke, precis som förut. För Lori och Chris stod det klart att deras barn hade ett finger med i att skapa sin bror och systrar.

”När du känner att de är någonstans och vakar över dig, skyddar dig, och något sådant här händer.. Då är det svårt att tro att något de inte var inblandade på något sätt”, säger Chris.

Facebook

barna6

I maj 2015 firade Ashley, Ellie och Jake deras sjunde födelsedag.

”Jag ser det som ett mirakel. Jag tror Kyle, Emma, ​​och Katie hade något att göra med detta. Jag tror att de hjälpte oss, jag tror att de gjorde detta möjligt”, säger Lori.

Facebook

barna7

Även om ingenting kan ersätta förlusten av deras tre tidigare barn så har de nya syskonen Kyle, Emma ​​och Katie hjälpt familjen att få livsglädjen tillbaka.

Tvillingarna vet att de har haft tre syskon tidigare. Bilderna på Kyle, Emma och Jake finns kvar i huset. De brukar gå till kyrkogården tillsammans. För i det här huset finns inte bara tre barn… De är sex. För Kyle, Emma och Katie kommer aldrig bli bortglömda.

Dela gärna vidare denna familjs berättelse om du tror att Kyle, Emma, ​​och Katie tittar ner på Lori, Chris, Ashley, Ellie, och Jake!