Paret förnyade sina bröllopslöftena efter 75 år. Nu berörs miljoner av seniorernas kärlek.

Då Elizabeth Gfatter gick fram till altaret kunde hon inte låta bli att fälla en tår när hon såg sin make, Karl, som hon älskat i nöd och lust i över 75 år.

Paret hade bestämde sig nyligen för att förnya sina bröllopslöften, för att visa att deras kärlek är lika stark idag, som för 75 år sedan.

För inte så länge sedan flyttade Karl och Elizabeth in på ett serviceboende i New York och både personal och grannar strömmade till för att fira de ”nygifta” turturduvorna.

Karl och Elizabeth redan som barn och började dejta på gymnasiet. Strax därefter friade Karl. Men allt gick inte som en dans på rosor till en början…

 

 

 

Facebook

”Vi rymde, eftersom våra föräldrar inte ville att vi skulle gifta oss. De sa att vi var alldeles för unga”, berättar Elizabeth för ABC News.

Det unga paret brydde sig dock inte nämnvärt om föräldrarnas åsikter.

Efter bröllopet kom Karls pappa fram till sin son. Han var minst sagt skeptisk. 

”Han sa; Du får 100 dollar om detta äktenskap håller längre än ett år”, berättar Karl.

Det fick pappan snart äta upp.

ABC News

För Karl och Elizabeths kärlek växte sig bara starkare, år efter år. Paret fick också en dotter tillsammans, som tyvärr gick bort 2015.

Men en sak har de fått behålla: Sin ovillkorliga kärlek till varandra.

”Han säger alltid att han älskar mig. Och det är det enda som betyder något”, säger Elizabeth.

Visst är de väldigt fina ihop, Karl och Elizabeth? Gilla gärna om du vill skicka ett grattis till detta underbara kärlekspar!