Paret hade inte klippt sig på över 10 år. Reaktionen när de ser varandra efter förvandlingen är helt underbar.

Det här är Wendy och Tim. Deras frisyrer var något som varje rockstjärna på 80-talet kunnat vara avundsjuk på. Tim älskade rockmusik och spelade själv i band, och ville som en påminnelse om drömmen att vara just rockstjärna behålla sin frisyr.

paret

Det gjorde han – och Wendy. De var helt avslappnade med att ha så långt hår. Trots att de visste att de såg mycket äldre ut deras verkliga ålder. 2003 hade inte Wendy klippt sig sen 1985, och Tim sen -73 (!). Deras vänner kände att tiden var inne för en förändring, men kände att de behövde hjälp för att genomföra det.

paret2

Hjälpen kom i form av Oprah Winfrey som skulle se till att ge paret en rejäl makeover. En makeover som Tim och Wendy också kände var välbehövlig.

opra

Resultatet var närmast chockerande. För publiken och för Tim och Wendy. Kolla klippet nedanför och se hur snygga de blev!

Deras utseende hade förändrats för alltid – men deras gränslösa kärlek till varandra var densamma. För fem år sedan dog Tim. Han begravdes med den kostym han fick i Oprahs program och skinnjackan som symboliserade hans dröm om rocklivet. Wendy berättade då hur glad hon var över att hela världen fick se hur de kände för varandra. ”Jag önskar att alla kunde uttrycka hur de känner för dem de älskar på det viset”. Så vackert!

håret