Paret har väntat i 10 år på en bebis. Ögonblicket när det blir verklighet är så vackert.

   

Brandon och MarySusan var lyckligt gifta. De hade allt de kunde önska – förutom ett litet kärleksbarn. Ett kärleksbarn som var så efterlängtat. Paret hade nämligen försökt i åratal med flera missfall bakom sig. Till slut födde MarySusan deras kärleksbarn. Men det lilla miraklet var dödfött. De var återigen helt förstörda och trodde aldrig att deras dröm skulle gå i uppfyllelse. De försökte förgäves i tio år. En kvinna med ett hjärta av guld skulle förändra allt.

Hon hette Autumn Andersson och hade redan egna barn, och visste hur mycket de betydde för henne. Därför kunde hon tänka sig bära Brandon och MarySusans bebis; att bli deras surrogatmamma.

Månaderna gick och ju mer tid som passerade desto mer kontakt hade Autumn med paret vars bebis hon skulle föda. De pratade om allt – undantaget den känsla som växt i surrogatmamman. Skulle hon kunna lämna över bebisen hon burit i 9 månader till ett par hon just lärt känna?

När Autumn fött lille Colin och lämnade över honom till MarySusan fanns inte längre ett uns tvivel. Hon såg hur Brandon och MarySusan var utom sig av tacksamhet och glädje. Hur hon fått deras dröm att gå i uppfyllelse.

– Det var värt varje sekund, säger surrogatmamman till WSLS 10.

– Det finns inte ord för att beskriva vad hon har gjort för oss. Det finns inget sätt som vi kan återgälda henne på, säger MarySusan som äntligen blev mamma efter åratal av misslyckade försök.

De fann ett sätt: Colin, som MarySusan och Brandon ska döpa sin son till, kommer att heta Andersson i mellannamn. Precis som Autumn, hans surrogatmamma.

I klippet nedanför kan du se ögonblicket när Autumn lämnar över bebisen till MarySusan – och inte tvivlar en sekund när hon ser glädjen i hennes ögon. Det är väldigt, väldigt vackert.

Bildkälla: Youtube.

Newsner Familj älskar osjälviska gärningar. Gilla gärna om du också gör det!