Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Paret ställer in sitt bröllop för att föda barn. Då går personalen på sjukhuset ihop och gör något fantastiskt.

Dagen man gifter sig är en av de största och viktigaste dagarna i ett pars liv. Dagen man får sitt barn är förmodligen ännu större. Deborah och Shane hade mycket att se fram emot i slutet på mars i år, när de var mitt uppe i både bröllopsplaner och bara veckor ifrån att deras första barn skulle komma. Den 28 mars var bröllopet planerat och en månad senare skulle Deborah föda deras lilla dotter. Men det gick inte riktigt som de hade tänkt.

Klockan 4 på morgonen samma dag som de skulle gifta sig upptäckte Deborah att vattnet hade gått – en hel månad för tidigt.

Paret hade blandade känslor. Å ena sidan var de överlyckliga över att de skulle bli föräldrar, å andra sidan besvikna över att missa sitt bröllop.

De ställde snabbt in bröllopet och åkte in till Salem Health Family Birth Center i Salem, Oregon, för att föda. Väl där så visade det sig att det skulle dröja lite längre innan det var dags, men Deborah lades in på sjukhuset under tiden.

Så där satt de, istället för att gifta sig fick Deborah ligga i en sjukhussäng på sin bröllopsdag. Men när personalen fick veta att paret hade missat sitt bröllop fick det en idé.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

De frågade om paret kunde tänka sig att gifta sig på sjukhuset – i sjukhussängen. Deborah och Shane behövde inte ens fundera. Alla gäster fanns ju redan på plats, och sjukhuset erbjöd sig att ordna med allt det praktiska.

En och en halv timme senare var allt klart och Deborah och Shane fick äntligen säga ja till varandra.

Bild: Youtube
Bild: Youtube

Trots att det inte blev som de hade tänkt var de väldigt nöjda med vigseln. Det viktigaste är ju inte vilken lokal man är i eller vilken klänning man har. Det viktigaste är ju att man älskar varandra.

Vad fint gjort av personalen på sjukhuset! Jag önskar Deborah och Shane all lycka till i framtiden!

Här nedan kan du se vigseln på film.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 

Läs mer om...