Paret träffades och blev kära på äldreboendet – nu har 100

Kärlek har ingen ålder, sägs det, och jag är helt klart övertygad om att så är fallet. Det finns inget som gör mig mer varm i hjärtat än att se kärlek mellan gamla människor. Det visar att passion, ömhet och lycka inte har något bäst före-datum. Och att livet kan ta oanade vändningar hur gammal man är är.

Ett exempel på ett par som är ett utmärkt exempel på det är John och Phyllis Cook, som blev kära när de lärde känna varann på äldreboendet.

När 103-åriga Phillys flyttade in på Kingston Residence of Sylvania i amerikanska Ohio hade hon ingen aning om att hennes blivande man skulle finnas där.

”Om jag ska vara ärlig så blev vi kära i varandra. Jag vet att du tänker att det är lite överdrivet för några i vår ålder, men vi blev verkligen kära”, berättar den nyförälskade 103-åringen för WNWO.

John, som är en gammal veteran från andra världskriget, berättar att de två turturduvorna helt enkelt njuter av varandras sällskap mycket. Han berättar även att båda han och Phillys varit gifta två gånger förr. Detta gör att de förstår varandra väl.

Congratulations to the newlyweds! John and Phyllis met while living at Kingston. At the young ages of 103 and 100 years…

Posted by Kingston Residence of Sylvania on Friday, 28 June 2019

 

Stark passion mellan 100-åringen och 103-åringen

Det som är ännu mer enastående med John och Phillys än att de blev kära efter att de passerat 100, är deras starka passion, som visar att ålder bara är en siffra.

När WNWO frågade paret vad för typ av saker paret gillar att göra tillsammans svarar John finurligt: ”Jadu, jag borde nog inte prata med det”.

 

De här paret är ett bevis på att det aldrig är för sent att träffa kärleken. Livet kan ta oanade vändningar. Dela för att värma andras hjärtan idag.