Paret träffar den biologiska mamman till sitt barn – när hon öppnar dörren inser pappan att han sett henne förrut

Ända sedan Walt var 10 år hade han haft en stark känsla av att han skulle bli pappa till en liten brunögd flicka med namnet Chloe.

Han övergav dock tanken när han gifte sig med sin ungdomskärlek Annie. Båda var nämligen blåögda.

Men ödet skulle vilja något annat för paret.

 

Walt och Annie har känt varandra hela livet. När Annie föddes flyttade Walts familj in i samma område. Och de två skulle bli oskiljaktiga. De växte upp tillsammans som nära vänner, och under åren kom vänskapen att leda till kärlek.

FOTO: Youtube

Paret gifte sig och de började planera för framtiden och att bilda familj.

Walt hade ända sedan han var liten varit säker på att han en dag skulle få en brunögd flicka som hette Chloe. Men då Annie, precis som Walt var blåögd, förstod han att sannolikheten för det var liten.

Träffade den biologiska mamman

I fyra år kämpade paret med att bli gravida, men utan att lyckas. Till sist bestämde de sig för att adoptera. Efter en lång väntan fick de till sist ett mejl från adoptionsbyrån. De skulle bli föräldrar till en liten flicka.

Walt och Annie fick möjlighet att träffa den biologiska mamman innan födseln. När det förväntansfulla paret skulle träffa mamman fick Walt en chock när hon öppnade dörren.

FOTO: Youtube

– Hon öppnar dörren, och hon ser ut vuxen version av den lilla flicka som jag alltid tänkt på, säger Walt.

Under tre timmar pratade de med kvinnan. Och då kom nästa chock. Kvinnan fick frågan om hon själv funderat på ett namn till barnet. Och hennes svar fick Walt att fullständigt tappa hakan.

– Hon sa: ”Från den stund jag blev gravid med den här flickan har jag tänkt på att kalla henne till Chloe”, berättar Annie.

Några månader senare fick Walt äntligen träffa flickan han drömt om i så många år.

– Så många år jag längtat efter den här flickan och nu är hon här. Hon har varit en del av mitt liv under så lång tid och nu är hon äntligen här, säger Walt.

FOTO: Youtube

Den här historien ger mig gåshud. Det får mig verkligen att tro på ödet. I alla år drömde Walt om Chloe, och när han nästan gett upp hoppet kom hon till honom på det mest osannolika sätt.

Dela om du också tycker det här var en hjärtevärmande berättelse.