Pensionärernas vilda natt – vandaliserade hotellet och sprang runt naken

Personalen och andra gäster tvingades fly från hotellet i Skottland.

Anledningen? Två pensionärer som levde vilt, kraschade ett rum – och sprang runt i bara skinnet. 

Nu har en domstol dömt paret, som båda ska ha druckit innan deras bärsärkagång, uppger BBC

Det var den 4 februari i år som den 72-årige mannen ska ha sprungit runt naken med en sax i handen vid receptionen på MacDonald Loch Rannoch Hotel i Skottland. Han ska också ha krossat en glasruta. Hans 69-åriga fru ska ha hotat att skjuta en i personalen. Själv säger hon att hon ”agerat illa” efter att ha druckit alkohol tidigare under kvällen. 

Själva har paret erkänt delar av åtalet. Mannen erkänner att han varit hotfull mot fyra personer i personalen. Han erkänner också att han förstört saker och att ha kört bil alkoholpåverkad. Frun erkänner att hon orsakat kaos på hotellet och hotat gäster och personal med våld, uppger BBC. 

© booking.com

Enligt åtalet ska mannen ha använt saxen för att klippa av kablar i receptionen och kunde tillslut fångas av polis medan han satt i sin bil – alkoholpåverkad. En annan hotellgäst ska ha vaknat omkring 01.45-tiden på natten då någon bankade på rumsdörren. Gästen såg då mannen i hallen. Då ringde gästen ner till receptionen för att varna för att mannen agerade hotfullt. 

Sen ska han ha gått ner till receptionen utan kläder – och började skrika förolämpningar till alla i foajén. 

Nu döms de båda till över 40 000 kronor i böter vid domstolen i Perth. De ska dessutom betala 8 000 kronor till hotellet som kompensation för den skada deras agerande lett till. 

Jag blev riktigt förvånad när jag fick läsa att det var två sådana erfarna individer som lyckats med sådan idioti.

Det är ytterligare ett bevis på att alkoholen kan ställa till det – så nu tycker jag vi delar det här vidare för att visa på riskerna med vad som kan hända om man dricker alldeles för mycket!

Publicerad av Newsner familj

 
 

Läs mer om...