Personalen på förskolan tejpade fast flickan – när bilden läckte ut rasade föräldrarna

Att lämna ifrån sig sitt barn i flera timmar kan kännas jobbigt för många föräldrar, men så länge barnet är på förskolan så ska mamma eller pappa kunna känna sig trygga. En incident i amerikanska Missouri har dock fått föräldrar över hela världen att tappa sin tillit. 

Efter att ett par kommit över en bild på när deras lilla dotter tejpats fast med eltejp av personalen kräver de svar från ansvariga. 
– Jag tittar på en bild på min dotter, eltejpad på en stol, och jag ser hennes ansiktsuttryck. Jag kan bara föreställa mig vad hon tänkte där, säger mamma Elysha Brooks. 

Föräldrarna hade ingen aning om vad deras dotter utsatts för på förskolan förrän de kontaktades av sociala myndigheter, som sett en bild på dottern på internet.  
– Jag tittar på en bild på min dotter, eltejpad på en stol, och jag ser hennes ansiktsuttryck. Jag kan bara föreställa mig vad hon tänkte där, säger mamma Elysha Brooks till lokala tv-stationen KFVS12.

Enligt vittnen ska dottern ha tejpats fast av en anställd på förskolan. Och bilden som togs av någon i rummet, har läckt ut på Snapchat och Facebook.

Foto: tv-kanalen KFVS12

Om det hela var tänkt som en bestraffning eller ett dåligt skämt är oklart, men efter händelsen så har föräldrarna valt att dottern inte ska få gå kvar på förskolan.
– Jag kommer inte att vara nöjd förrän fritidshemmet har stängs ner, och den som nu gjorde så här mot mitt barn, oavsett vem det är, så borde hon sitta i fängelse, säger pappa Christian Evans till tv-stationen KFVS12

Nu vill mamman Elysha Brooks varna andra föräldrar: 
– Kolla alltid upp era fritidshem och förskolor innan ni går dit. För jag trodde att mitt barn var i trygga händer. 

Här kan du se nyhetsinslaget.

Som förälder bör man alltid vara på sin vakt och uppmärksam på vilka som kommer att finnas i närheten av ens barn om dagarna. Dela gärna för att varna andra.