Peter Jihdes vrede mot Coop: ”Det lägsta jag varit med om”

Att matbutiker placerar sina varor på ett sätt som ska locka så många kunder som möjligt är inget nytt – det är ju till exempel ingen slump att hyllorna precis innan kassan brukar vara fyllda av smågodis och andra godsaker som uppmuntrar till sista minuten-köp.

Men när tv-profilen Peter Jihde var och handlade på en Coop-butik i Lidingö upptäckte han plötsligt ett nytt lågvattenmärke… och blev förbannad.

”Fy fan COOP!”, skriver Jihde på Instagram.

Ja, det var på det sociala nätverket Instagram som tv-profilen och diabetikern Peter Jihde vände sig för att skriva av sig vreden mot Coop.

Detta efter att ha upptäckt apelsinchoklad liggandes… mitt bland apelsinerna på fruktavdelningen.

”Fy fan COOP! Choklad i fruktdisken är något av det lägsta jag varit med om. Gör om! Gör rätt!”, skrev Jihde ilsket på Instagram följt av hashtaggen #jihdesdiabetes, enligt Aftonbladet.

Foto: Anders Wiklund / TT

Det uppmärksammade inlägget möttes både av medhåll från folk som tyckte det var förskräckligt gjort av Coop, samt försvarande kommentarer från folk som såg mer skämtsamt på saken.

Enligt Aftonbladet bestämde sig Jihde efter synen för att säga till butikschefen på skarpen – varpå problemet också åtgärdades.

Jihde tog nämligen bort sitt inlägg och ersatte det med en bild på en banan med texten ”Snyggt hanterat Coop. Tack! /P”. Till detta hade han skrivit bildtexten ”Gjort om. Gjort rätt.”

 

Gjort om. Gjort rätt.#jihdesdiabetes #coop

Ett inlägg delat av Peter Jihde (@jihdesdiabetes) Sep 6, 2017 kl. 9:20 PDT

Håller du med Peter Jihde? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

Coop. Butiken på bilden har ingenting med artikeln att göra. Foto: Wikipedia